• Haberler
  • Gündem
  • Yörükzade Hazretleri yâd edilecek – Kocatepe Gazetesi

Yörükzade Hazretleri yâd edilecek – Kocatepe Gazetesi

Bolvadin Kaymakamlığı, Bolvadin Belediyesi, İl Kültür Turizm Müdürlüğü'nün birlikte düzenlediği Yörükzade Ahmet Fevzi Hazretleri Yâd etkinliği 1 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek.Program Alaca Camii'nde kılınacak sabah namazı ile başlayıp, ikramlar ve konferanslarla devam edecek. 1 Nisan Pazar sabahı saat 05.30 Alaca Camii'nde Kur’an Tilaveti ile başlayacak olan program sabah namazı kılındıktan sonra dua ile devam edecek. [&hellip]

Bolvadin Kaymakamlığı, Bolvadin Belediyesi, İl Kültür Turizm Müdürlüğü’nün birlikte düzenlediği Yörükzade Ahmet Fevzi Hazretleri Yâd etkinliği 1 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek.
Program Alaca Camii’nde kılınacak sabah namazı ile başlayıp, ikramlar ve konferanslarla devam edecek. 1 Nisan Pazar sabahı saat 05.30 Alaca Camii’nde Kur’an Tilaveti ile başlayacak olan program sabah namazı kılındıktan sonra dua ile devam edecek. Akabinde katılımcılara keşkek ikramı yapıldıktan sonra Eğitimci-Yazar Cihad Demirci tarafından “Haseniyye Medresesi” anlatılacak. Yörükzâde Hazretlerinin kabir ziyareti ardından Belediye salonunda konferans verilecek. Konferans programında Yörükzâde Ahmet Fevzi Efendinin oğlu H. Hilmi Özdemir tarafından açılış konuşması yapılacak. Yörükzâde Ahmet Fevzi Efendinin büyük torunu Hikmet Özdemir’in hatıratını anlatacağı program “Zorlu Bir Dönemin Sebatlı İnsanı:  Yörükzâde Ahmed Efendi”  konulu konferansı Yardımcı Doçent Dr. Necdet Yılmaz’ın vermesi ile devam edecek. Alaca Camii’nde kılınacak öğle namazı akabinde Tasavvuf Tarihi Uzmanı Fatih Yılmaz, “Bir Müderris Vaiz ve İmam Olarak Yörükzâde” başlığında konuşacak. Öğle namazında sonra hatim duası yapılacak. Cemaate yöresel ikramlarda bulunulacak.

Bakmadan Geçme