• Haberler
  • Gündem
  • Yörükoğlu'nun 3'ncü mağazası açıldı – Kocatepe Gazetesi

Yörükoğlu'nun 3'ncü mağazası açıldı – Kocatepe Gazetesi

Yörükoğlu Mobilya Mağazasının üçüncüsü Mecidiye Mahallesi, Külcü Ekmek Fırını karşısında hizmet veriyor. 29 Temmuz Cumartesi günü öğleden sonra yapılan törende mağazanın açılış kurdelesini Vali Mustafa Tutulmaz, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, İl Emniyet Müdürü Fahrettin Şen, İşadamı Davut Okyar, Hasan ve Hakan Okyar birlikte kesti.KALİTEDENÖDÜN VERİLMEYECEKKurdele kesimi öncesi törenin açılış [&hellip]

Yörükoğlu Mobilya Mağazasının üçüncüsü Mecidiye Mahallesi, Külcü Ekmek Fırını karşısında hizmet veriyor. 29 Temmuz Cumartesi günü öğleden sonra yapılan törende mağazanın açılış kurdelesini Vali Mustafa Tutulmaz, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, İl Emniyet Müdürü Fahrettin Şen, İşadamı Davut Okyar, Hasan ve Hakan Okyar birlikte kesti.
KALİTEDEN
ÖDÜN VERİLMEYECEK
Kurdele kesimi öncesi törenin açılış konuşmasını Yörükoğlu Mobilyanın kurucusu işadamı Davut Okyar yaptı. Tatil gününde sıcak havaya rağmen açılış törenine katılan tüm konuklara teşekkür eden Okyar, “Yörükoğlu Mobilya olarak 1980 yılından bu tarafa 37 yıldır değerli hemşehrilerimize hizmet vermekteyiz. Her şeyin en iyisine layık olan Afyonkarahisar halkına yeni üçüncü mağazamızda en iyi hizmeti verebilme gayretiyle çalışmaya devam edeceğiz. Kaliteden ödün vermeden her türlü talebinize cevap vermeye çalışacağız. Mağazamızın açılış törenine gösterdiğiniz ilgiden dolayı tüm konuklarımıza tekrar teşekkür ediyorum” dedi.
“YÖRÜKOĞLU
ZİRVEYE YAKLAŞTI”
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Yörükoğlu Mobilya’nın şehirde gerçek anlamda bir marka olmada zirveye yaklaştığını söyledi. Çoban, başta Yörükoğlu Mobilya’nın kurucusu işadamı Davut Okyar olmak üzere şirket sahiplerinin, çalışanlarının başarılarının daim olmasını, yeni mağazanın Afyonkarahisar’a, bölgeye hayırlı olmasını diledi. Açılış töreni Kur’an-ı Kerim tilaveti ve toplu dua yapılması, kurban kesimi, mağazanın açılış kurdelesinin kesimi ve mağazanın gezilmesi ile tamamlandı. Mağaza açılışına çok sayıda davetli katıldı.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme