Yörük: Yüzümüz ak alnımız açık

Hizmete devam etme amacıyla tekrar seçime katılacaklarını belirten Kasaplar ve Sucukçular Odası Başkanı İbrahim Yörük: “Yüzümüz ak alnımız açıktır. Takdir saygıdeğer üyelerimizindir” dedi Kasaplar ve Sucukçular Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yörük, olağan seçimli genel kurul toplantısı öncesi yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Oda’nın 429 üyesi bulunurken lokantacı, fırıncı ve balıkçı esnafına da hizmet veriliyor.DEMOKRATİK [&hellip]

Yörük: Yüzümüz ak alnımız açık

Hizmete devam etme amacıyla tekrar seçime katılacaklarını belirten Kasaplar ve Sucukçular Odası Başkanı İbrahim Yörük: “Yüzümüz ak alnımız açıktır. Takdir saygıdeğer üyelerimizindir” dedi

Kasaplar ve Sucukçular Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yörük, olağan seçimli genel kurul toplantısı öncesi yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Oda’nın 429 üyesi bulunurken lokantacı, fırıncı ve balıkçı esnafına da hizmet veriliyor.
DEMOKRATİK SEÇİM GERÇEKLEŞTİRİLECEK
Oda Başkanı İbrahim Yörük Ocak ayı içerisinde olağan seçimli genel kurul toplantısını gerçekleştireceklerini söyledi. Seçimin şimdiden hayırlara vesile olmasını dileyen Yörük, demokratik bir seçim gerçekleştireceklerini söyledi. Şimdilik seçime bir aday çıkmadığını belirten İbrahim Yörük, hizmetin devamı için görev verilirse üzerine düşeni yapacağını, oda üyelerinin teveccüh göstermesi halinde hizmete devam edeceklerini belirtti. Dört yıllık zaman diliminde yönetim kurulu olarak iyi hizmet ettikleri inancında olduğunu belirten Yörük, tekrar hizmete devam etme kararını oda üyelerinin memnuniyetlerini çeşitli şekillerde ifade etmeleri sonucunda aldıklarını kaydetti.
TAKDİR ODA ÜYELERİNİN
Kasaplar ve Sucukçular Odası üyelerinin karar ve kanaatlerine her zaman saygıları olduğunu kaydeden Yörük sözlerine şöyle devam etti: “Dört yıllık performansımızla ilgili bir şikayet almadık. Dört yıl boyunca öne çıkan öncelikli durum hizmet kalitesidir. oda üyelerimizin pek çok problemini çözmek için çaba gösterdik. Afkas Et Kombinesi ismi ile odamız adına mezbaa kurduk. Bu kombine de memnun oldu. Oda’nın hak ettiği itibarını hizmette ve temsil noktasında kazandırdık. Yüzümüz ak alnımız açık. Takdir saygı değer üyelerimizindir.”
Burcu AYDIN’ın haberi

Bakmadan Geçme