'Yörük ve Türkmenlerin daima yanındayım'

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut Koçak, Afyonkarahisar Ertuğrul Gazi Yörükler ve Türkmenler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Osman Taşpınar'ı, İzmir Yörükler Derneği Başkanı Mehmet Gülcan'ı ve Antalya Yörükler Derneği Yöneticisi Atilla Durmaz'ı ofisinde ağırladı.Aynı zamanda Yörük-Türkmen Dernekleri Genel Merkezi kurucu genel sekreteri olan Koçak, konukları ile projeleri hakkında fikir alış verişinde bulundu. [&hellip]

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut Koçak, Afyonkarahisar Ertuğrul Gazi Yörükler ve Türkmenler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Osman Taşpınar’ı, İzmir Yörükler Derneği Başkanı Mehmet Gülcan’ı ve Antalya Yörükler Derneği Yöneticisi Atilla Durmaz’ı ofisinde ağırladı.
Aynı zamanda Yörük-Türkmen Dernekleri Genel Merkezi kurucu genel sekreteri olan Koçak, konukları ile projeleri hakkında fikir alış verişinde bulundu. Afyonkarahisar Ertuğrul Gazi Yörükler ve Türkmenler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Osman Taşpınar, Koçak’a yazdığı akrostiş şiirini hediye etti. Taşpınar’a hediyesi nedeniyle teşekkür eden Koçak, hediyeyi en nadide hatıralarının arasında saklayacağını belirtti.
Koçak, “Yörük-Türkmen kardeşlerimizin daima yanındayız. Kapımız sizlere her zaman açık. Belediye Başkanı olduğumda da ne gerekiyorsa yapacağım. Sizlerin desteği ve güveni bizim için çok önemli” dedi. Taşpınar, Durmaz ve Gülcan, Koçak’a çalışmalarında başarılar dilediler.

Bakmadan Geçme