Yörük Türkmenler buluştu – Kocatepe Gazetesi

Toplantıların başlangıç noktası olarak Gaziantep’in özellikle seçildiğini belirten Dr. Mahmut Koçak, “Başta Sayın Cumhurbaşkanımızın “Türkiye yeni bir istiklal savaşı veriyor” dediği ve bu noktada içeriden ve dışarıdan yürütülen her türlü bölücü teröre karşı bizzat topyekün mücadele başlattığı bir dönemde 'biz de varız' demek için buradayız” dedi.Toplantının gündem maddeleriyle ilgili olarak bilgi veren Koçak, “Vatanın bölünmezliği [&hellip]

Toplantıların başlangıç noktası olarak Gaziantep’in özellikle seçildiğini belirten Dr. Mahmut Koçak, “Başta Sayın Cumhurbaşkanımızın “Türkiye yeni bir istiklal savaşı veriyor” dediği ve bu noktada içeriden ve dışarıdan yürütülen her türlü bölücü teröre karşı bizzat topyekün mücadele başlattığı bir dönemde “biz de varız” demek için buradayız” dedi.
Toplantının gündem maddeleriyle ilgili olarak bilgi veren Koçak, “Vatanın bölünmezliği ve devletin bekası için kendisi ve evlatlarının canları pahasına mücadele veren Geçici Köy Korucularımızın haklarının bir an evvel yasal düzenleme ile verilmesi konusunda Yörük Türkmen dernekleri olarak yanlarında olduğumuzu Kamuoyuna duyurduk. Terörle Mücadelede 1770 şehit vermiş bir camiayı halen geçici sıfatı ile çalıştırmak, hala bunlar sigortalı olsun mu olmasın mı, maaşları iyileştirilsin mi iyileştirilmesin mi tartışmanın anlamı yoktur kanaatindeyiz. Devletimizden bu konuda acil adım atmasını bekliyoruz.” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme