Yöresel ürünlerin gönderimine yüzde 30 indirim

Afyonkarahisar PTT Başmüdürü Mehmet Örsdemir,'Yöresel Ürün İndirim Kampanyası' hakkında bilgi vermek içinmakamında basın toplantısı düzenledi. Toplantıya Örsdemir'in yanı sıra şube müdürleri de katıldı.1 Kasım 2018-30 Nisan 2019 tarihleri arasında Afyonkarahisar PTT Başmüdürlüğü'nün Yöresel Ürün indirim kampanyası hakkında bilgi veren Başmüdür Örsdemir, 'Afyonkarahisar PTT Başmüdürlüğü olarak Yöresel Ürün indirimkampanyası kapsamında, ilimizdeki tüm esnaf ve vatandaşlarımızın 1 [&hellip]

Afyonkarahisar PTT Başmüdürü Mehmet Örsdemir,“Yöresel Ürün İndirim Kampanyası” hakkında bilgi vermek içinmakamında basın toplantısı düzenledi. Toplantıya Örsdemir’in yanı sıra şube müdürleri de katıldı.
1 Kasım 2018-30 Nisan 2019 tarihleri arasında Afyonkarahisar PTT Başmüdürlüğü’nün Yöresel Ürün indirim kampanyası hakkında bilgi veren Başmüdür Örsdemir, “Afyonkarahisar PTT Başmüdürlüğü olarak Yöresel Ürün indirimkampanyası kapsamında, ilimizdeki tüm esnaf ve vatandaşlarımızın 1 Kasım 2018 ile 30 Nisan 2019 tarihleri arasında 6 ay süreyle faydalanabileceği Afyonumuzun meşhur ve Türkiye çapında tanınmış yöresel ürünleri olan Sucuk, Lokum, Haşhaş ve Leblebi gönderilerine, PTT Kargo olarak yüzde 30 indirim uygulanacaktır.” dedi.
“AMAÇ SUCUK, LOKUM, HAŞHAŞ VE LEBLEBİ’NİN TANITIMINA KATKIDA BULUNMAK”
Kampanyanın amacını anlatan Başmüdür Örsdemir, “PTT olarak; günün rekabet koşullarına ve gelişen teknolojiye uygun, müşteri beklentilerini karşılayacak şekilde hizmet vermeye devam etmekteyiz. Söz konusu çalışmalarımızdaki temel politikanız, değişim, dönüşüm ve gelişime uygun, yenilikçi bir anlayışla hizmetlerimizi ülkemizin en ücra köşesine kadar götürmekle birlikte, bu kampanya ile ülkemiz ve ilimiz ekonomisine katkı sunmayı amaçlamaktayız. Bu kapsamda; Afyonkarahisar PTT Başmüdürlüğü olarak yöresel ülkemiz çapında tanınmış ürünlerimiz olan Sucuk, Lokum, Haşhaş ve Leblebi’nin tanıtımına katkıda bulunmak amacı ile söz konusu yöresel ürünlerimizi göndermek isteyen vatandaşlarımız, kargo ücretlerinde ilimize özel olarak 1 Kasım 2018 ile 30 Nisan 2019 tarihleri arasında 6 ay süreyle adı geçen ürünlerimizin gönderiminde yüzdü 30 indirim uygulanacaktır.”ifadesine yer verdi.
“E-PTT AVM MAĞAZASI AÇILACAK”
Esnaf ve kobilere seslenen Başmüdür Örsdemir, “Bununla birlikte Dünyada gelişen ticarette; E-ticaretin payını hızla arttığından, ilimizde faaliyette bulunan tüm Esnaf ve Kobilerimizi E-Ticaret anlamında milli ve yerli kuruluşumuz olan e-Ptt Avm’de tedarikçi olarak mağaza açmaya, ürünlerini tüm Türkiye ve dünya çapında satışa sunmaya davet ediyoruz. Afyonkarahisar PTT Başmüdürlüğü olarak ilimiz ekonomisine katkıda bulunmaya, gelişen teknolojiye uygun, müşteri beklentilerini karşılayacak şekilde hizmet vermeye devam etmekteyiz.”şeklinde konuştu.
FİRMALARA ÖZEL İNDİRİM UYGULANACAK
“Yöresel Ürün İndirim Kampanyası”nın bireysel olduğunu söyleyen Örsdemir, bireylere yapılacak olan yüzde 30 indirimin firmalara daha fazla uygulanacağını aktardı. Özellikle yöresel ürünlerin satışı ve pazarlaması konusunda PTT’yi tercih edecek firmaların daha fazla indirim alabileceğini belirten Örsdemir, firma yetkililerinin gönderecekleri paketlerin yoğunluğuna göre de daha fazla indirim alabileceğini söyledi.

Bakmadan Geçme