Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yönter: Afyon davasına, liderine sadıktır

MHP Genel Başkan Yardımcısı

MHP Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, teşkilatlarla yaptığı istişare toplantısında “Afyonkarahisar teşkilatımız davasına, liderine bağlı ve sadıktır” dedi

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, Afyonkarahisar İl Başkanlığında partililerle biraraya geldi.
PROGRAM EMİRDAĞ İLÇESİNDE BAŞLADI
MHP Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, Afyonkarahisar programı kapsamında ilk olarak Emirdağ İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Yönter daha sonra MHP Afyonkarahisar İl Başkanlığına geçerek teşkilat mensuplarıyla çeşitli konularda karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. İstişare toplantısında; MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Merkez İlçe Başkanı Fevzi Kartal, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Ülkü Ocakları Başkanı Abdurrahman Timur Bayram ve partililer hazır bulundu.
“2 BAŞARILI SEÇİM GEÇİRDİK”
MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan, parti çalışmalarını anlatarak, Yönter’in ziyaretinden duydukları memnuniyeti belirtti. Kocacan, “İl Başkanlığımız döneminde biri genel biri yerel olmak üzere iki başarılı seçim geçirdik. MHP MYK Üyemiz ve Afyonkarahisar Milletvekilimiz Mehmet Taytak’ın da destekleri ile ilimizde önemli çalışmalara imza atıyoruz. İlçe seçimlerimizi başarılı bir şekilde gerçekleştirdik. Önümüzdeki haftasonu da İl Başkanlığımızın seçimini gerçekleştireceğiz.” dedi.
“AFYONKARAHİSAR
DAVASINA BAĞLI VE SADIK”
MHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nın seçimli olağan genel kurul toplantısının hayırlara vesile olmasını dileyen Yönter şöyle konuştu: “Afyonkarahisar teşkilatımız davasına, liderine bağlı ve sadıktır. Sayın Genel Başkanımızın göstermiş olduğu hedefler doğrultusunda Afyonkarahisar teşkilatımızda hareket etmektedir. Afyonkarahisar’da ilçe kongrelerimiz başarılı bir şekilde gerçekleşmiştir. Yeni seçilen Başkanlara ve yönetimlerine başarılar diliyorum. Hafta sonu yapılacak olan Afyonkarahisar İl Başkanlığı seçimlerimizin davamıza hayırlar getirmesini diliyorum.” >> Kocatepe Haber Merkezi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti