• Haberler
  • Genel
  • Yönter: MHP seçime kendi adaylarıyla katılacak

Yönter: MHP seçime kendi adaylarıyla katılacak

MHP Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Dr. İzzet Ulvi Yönter, partisinin 54 yıllık köklü bir parti olarak 14 Mayıs seçimine ortak liste ile değil kendi amblemi ve milletvekili adaylarıyla katılacağını söyledi.   Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Milletvekili Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Dr. İzzet Ulvi Yönter, partinin Afyonkarahisar İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenledi. Toplantıda, [&hellip]

MHP Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Dr. İzzet Ulvi Yönter, partisinin 54 yıllık köklü bir parti olarak 14 Mayıs seçimine ortak liste ile değil kendi amblemi ve milletvekili adaylarıyla katılacağını söyledi.

Haber

Haber

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Milletvekili Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Dr. İzzet Ulvi Yönter, partinin Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenledi. Toplantıda, MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, MHP Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal, 28. Dönem Milletvekili adayları ve partililer hazır bulundu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Dr. İzzet Ulvi Yönter, Milli Mücadelenin verildiği topraklar olan Afyonkarahisar’da 14 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakının ciddi bir başarı elde edeceğini söyledi. MHP’nin 54 yıllık köklü bir parti olduğunu vurgulayan Yönter, “Biz MHP olarak 54 yıllık köklü bir partiyiz. 14 Mayıs seçimine ortak liste çıkarma konusu kapandı. 28. Dönem Milletvekili adaylarımızı Afyonkarahisar halkına emanet ediyorum. Listeye girmeyen aday adaylarımızın dava şuuruyla çalışacaklarına eminim. Afyonkarahisar’da A’dan Z’ye hiyerarşik silsilede en alttan en üstte bizde tavan tavan yoktur. Dava arkadaşı vardır, ama birdir, beraberdir, kardeştir. İl Başkanımız, il yönetimi, milletvekili adaylarımız tek yürektir. Kenetlenmiş vaziyettedir en iyi sonucu hep beraber alacağız inşallah.”

Bakmadan Geçme