Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“YÖNETİMİ DEVRETMEYE HAZIRIZ”

Sosyal medyada ve yazılı

Sosyal medyada ve yazılı basında takıma zarar veren yorumlar yapıldığına dikkat çekilen AFJET Afyonspor Yönetim Kurulu’ndan yapılan açıklamada “Mevcut Yönetimimizden daha iyi yöneteceğini düşünenler var ise, yasal süreç dâhilindeki en kısa sürede Olağanüstü Genel Kurul kararı almak suretiyle Yönetimi devretmeye hazır olduğumuzu bildiririz.” denildi

 

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor Yönetim Kurulu Üyeleri bir açıklama yayınladı. Yayınlanan açıklamada gerek sosyal medya gerekse yazılı basında bazı kişilerin takıma zarar verecek şekilde yorumları olduğunu ifade eden Yönetim Kurulu üyeleri, kulübü mevcut yönetimden daha iyi yönetecek kişilere hemen kulübü devredeceklerini bildirdiler. Kulüpten yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “2018-2019 sezonu sonunda, büyük bir borç yükü ile küme düşen takımımızı sahipsiz bırakmamak adına; Şirketimiz Yönetim Kurulu Üyeleri’nin direktifleri ile AFJET Afyonspor Yönetimimiz oluşturulmuştur. Geçen kısa süre zarfında, borç yükünün büyük bir bölümü ödenmek suretiyle mali yapı disiplin altına alınmıştır. Eldeki kısıtlı, imkânlarla transferler yapılarak takımımız oluşturulmuştur. Bugüne gelindiğinde; takımımız kendinden beş-altı kat fazla bütçeye sahip kulüplerle başabaş yarışmaktadır.
Bu bağlamda gerek sosyal medya gerekse yazılı basında bazı kişilerin takımımıza zarar verecek şekilde yorumlar yaptığı görülmektedir. Bu yorumların hassas süreçten geçen takımımız ve oyuncular üzerinde olumsuz etkiler yarattığı görülmektedir.” İfadesine yer verildi.
“HAKSIZ VE DOĞRU OLMAYAN ELEŞTİRİLERE CEVAP VERİLMEYECEK”
Eleştirilerin haksız ve doğru temele dayanmadığını belirten Yönetim, “Kulübümüzün daha fazla zarar görmemesi için; haksız ve doğru bir temele dayanmayan eleştirilere cevap verilmeyecektir. Mevcut Yönetimimizden daha iyi yöneteceğini düşünenler var ise, yasal süreç dâhilindeki en kısa sürede Olağanüstü Genel Kurul kararı almak suretiyle Yönetimi devretmeye hazır olduğumuzu bildirir; kamuoyuna saygıyla duyururuz.”