• Haberler
  • Genel
  • Yönetim, iftar yemeğinde futbolcularla buluştu

Yönetim, iftar yemeğinde futbolcularla buluştu

Elibol Sandıklıspor yönetimi Sandıklı Park Termal Otelde iftar yemeğinde futbolcularla bir araya geldi Elibol Sandıklısporlu yöneticiler, Sandıklı Park Termal Otelde iftar yemeğinde futbolcularla bir araya geldiler. Yemeğe Kulüp Onursal Başkanı İsmail Elibol, Sandıklıspor maçlarını kaçırmayan Garnizon Komutanı J. Ütğm. M. Kemal Çelik, Kulüp Başkanı Erol Mezgil, yönetim kurulu üyeleri, Elibol Sandıklıspor teknik ekibi ve futbolcular [&hellip]

Yönetim, iftar yemeğinde futbolcularla buluştu

Elibol Sandıklıspor yönetimi Sandıklı Park Termal Otelde iftar yemeğinde futbolcularla bir araya geldi

Elibol Sandıklısporlu yöneticiler, Sandıklı Park Termal Otelde iftar yemeğinde futbolcularla bir araya geldiler. Yemeğe Kulüp Onursal Başkanı İsmail Elibol, Sandıklıspor maçlarını kaçırmayan Garnizon Komutanı J. Ütğm. M. Kemal Çelik, Kulüp Başkanı Erol Mezgil, yönetim kurulu üyeleri, Elibol Sandıklıspor teknik ekibi ve futbolcular katıldı.

ELİBOL; “TÜM AFYONKARAHİSAR HALKI SİZLERDEN BAŞARI BEKLİYOR”

Elibol Sandıklıspor yönetimi Termal Park Otel’de futbolculara iftar yemeği verdi. Yemek sonrasında futbolcularla yapılan toplantıda yönetim kurulu üyeleri futbolcularla tanıştı. Toplantıda konuşan Kulüp Onursal Başkanı İsmail Elibol; “Bu sezon ilçemizde elini taşın altına koyan değerli iş adamlarımızın olduğu bir yönetim kurulu oluşturup, sizler gibi değerli ve karakterli futbolcuları transfer ederek iddialı bir kadro kurduk. Her ne kadar zor bir gruba düşsek de sizlerle birlikte Sandıklı’nın nerede olduğunu, neler yapabileceğini hep birlikte rakiplerimize göstereceğiz. Sizlerin sahada terinizin son damlasına kadar mücadele ederek Elibol Sandıklıspor’a başarılar kazandıracağınızdan şüphemiz yok. Daha önce ki yıllarda bizim takımımızda oynayan arkadaşlarımız var. Onlar Sandıklı’nın atmosferini çok iyi biliyor. Yarım kalan bir hesabımız var ve onu bu yıl kapatacağız. Sizler elde edeceğiniz başarılarla kapatacaksınız. Yönetim Kurulu olarak biz hazırız. Hepiniz çok değerli ve kaliteli oyuncularsınız. Ama önemli olan ‘takım’ olmamız. Bu yüzden teknik ekibe ve sizlere çok iş düşüyor. Taraftarlarımız, Sandıklı halkı ve Afyonkarahisar halkı sizlerden çok şey bekliyor. Sizler, Afyonkarahisar’ın profesyonel liglerdeki tek takımısınız” dedi.

GARNİZON KOMUTANI ÇELİK; “ÇOK İYİ BİR ELİBOL SANDIKLISPOR TARAFTARIYIM”

Toplantıda söz alan Garnizon Komutanı J. Ütğm. M.Kemal Çelik ise; “Ben aslen Mersinliyim. Ama geçen yıl Sandıklıspor’un maçlarını takip ettiğim kadar Mersin İdman Yurdu’nun maçlarını takip etmedim. Çok iyi bir Elibol Sandıklıspor taraftarıyım. Sizlerden de bu yıl önemli başarılar bekliyoruz ” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme