• Haberler
  • Genel
  • Yönetim galibiyete inanıyor – Kocatepe Gazetesi

Yönetim galibiyete inanıyor – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisarspor, Salı günü çok önemli bir maça çıkacak. Mor-beyazlı ekip Play-Off eleme maçında Altınorduspor’la Eskişehir Atatürk Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Afyonkarahisarspor’un yöneticileri ise takımlarının 2. Lig’e çıkacağından emin olduklarını söylediler. Bu sezon Spor Toto 3.Lig 2. Grupta son haftaya kadar şampiyonluk kovalayan ancak şanssız bir şekilde şampiyonluğu Kırklarelispor’a kaptıran Afyonkarahisarspor, 2. Lig’e yükselerek sezon başından [&hellip]

Yönetim galibiyete inanıyor

Afyonkarahisarspor, Salı günü çok önemli bir maça çıkacak.

Mor-beyazlı ekip Play-Off eleme maçında Altınorduspor’la Eskişehir Atatürk Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Afyonkarahisarspor’un yöneticileri ise takımlarının 2. Lig’e çıkacağından emin olduklarını söylediler. Bu sezon Spor Toto 3.Lig 2. Grupta son haftaya kadar şampiyonluk kovalayan ancak şanssız bir şekilde şampiyonluğu Kırklarelispor’a kaptıran Afyonkarahisarspor, 2. Lig’e yükselerek sezon başından bu yana verdiği mücadelenin karşılığını almak istiyor. Lig maçlarının tamamlanmasıyla birlikte Şimşek’te gözler 24 Mayıs Salı günü saat 20.30’da Eskişehir’de oynanacak Altınordu maçına çevrilmiş durumda. Afyonkarahisarsporlu yöneticiler, ligde zorlu maçları kazandıklarını Play-Off’larda da aynı şekilde başarılı olacaklarına inandıklarını belirttiler. Yöneticiler, mutlu sona ulaşacak takımını kendileri olacağına inancının tam olduğunu söylediler. Afyonkarahisarsporlu yönetim, ligde kendilerine ters gelen İzmir takımı Altınordu’yu bu kez Play-Off maçlarında mağlup ederek finale kalacaklarını bunun içinde futbolcularına ve teknik heyete güvendiklerinin altını çizdiler. Yöneticiler, hafta başından buyana takımın hırsla çalıştığını ve Altınorduspor maçına odaklandıklarını söylediler.

“Ekibimizin başarılı olacağına inanıyorum”

Afyonkarahisarspor Genel Kaptanı Musa Sert, Altınorduspor maçını kazanabilecek güçte olduklarını ve 2. Lig’e yükselmek istediklerini belirtti. Sert yaptığı açıklama ile taraftarların yüreğine deyim yerindeyse su serpti. Camia olarak hedefe kilitlendiklerini söyleyen Sert, “Teknik heyetinden futbolcusuna, başkanından, malzemecisine kadar tüm camia olarak 2’nci Lig’e yükselmeye inandık. Taraftarlarımızda takımına inansın” dedi. Musa Sert, takımın çalışmalarını bu doğrultuda sürdürdüğünü de belirterek “Önümüzde önemli iki maç var. Önce Altınordu’yu mağlup edip finalde de karşımıza çıkacak takımı yenerek ilimize 2. Lig’e yükselmiş olarak dönmek istiyoruz. Bunu da başarmak için ellerimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Bakmadan Geçme