Yönetici olmak isteyen öğretmenler ter döktü

Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 Nolu Şube Başkanı Mustafa Arslan, daha önce olduğu gibi bu senede ücretsiz hazırlık sınavı düzenlediklerini belirtti. Arslan, 'Akademik sendikacılık anlayışımız gereği bundan önce yapılan her türlü sınavda ücretsiz hazırlık kursları düzenlediğimiz gibi bu yıl da 21 Nisan günü yapılacak olan 'Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı' için, hazırlık kursunu üyelerimize destek olması [&hellip]

Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 Nolu Şube Başkanı Mustafa Arslan, daha önce olduğu gibi bu senede ücretsiz hazırlık sınavı düzenlediklerini belirtti. Arslan, “Akademik sendikacılık anlayışımız gereği bundan önce yapılan her türlü sınavda ücretsiz hazırlık kursları düzenlediğimiz gibi bu yıl da 21 Nisan günü yapılacak olan ‘Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı’ için, hazırlık kursunu üyelerimize destek olması amacıyla online olarak açtık.” dedi.
“ONLARIN BAŞARISI BİZİM BAŞARIMIZ”
Arslan, sınava giren sendika üyesi öğretmenlere güvendiklerini belirterek, “Üyelerimizin bundan önceki sınavlarda olduğu gibi bundan sonraki sınavlarda da başarılı olacaklarına inancımız tamdır. Bu tür kurs ve seminer faaliyetleri yoluyla başarı çıtamızı daha da yukarı çekmek istiyoruz. Bu amaçla sendika genel merkezimiz tarafından büyük bir titizlikle hazırlanan sınava hazırlık kitaplarını da üyelerimizle buluşturduk. Üyelerimiz için 2 deneme sınavı yapacağımızı daha önce belirtmiştik. Kadınana İmam Hatip Ortaokulunda deneme sınavımızın ilkini gerçekleştirdik. Üyelerimizin başarısı bizlerin başarısı olacaktır. Sınava hazırlanan tüm arkadaşlara yardımcı olabilmek bizim önceliklerimizdendir.” diye konuştu.

Bakmadan Geçme