• Haberler
  • Genel
  • Yollarda Tuzlama Yapıldı – Kocatepe Gazetesi

Yollarda Tuzlama Yapıldı – Kocatepe Gazetesi

Bolvadin İlçesinde kar yağışının neden olduğu buzlanmalara karşı yollara tuz döküldü Gece geç saatlerde başlayan çalışmalarla ekipler çarşı merkezi ve şehirde ulaşımın sık yapıldığı yollarda tuzlama çalışması yaptılar. Tuzlama işlemlerinin tamamlanmasıyla birlikte hem vatandaşların hem de araçların ulaşımda zorluk çekme-yerek kazaya sebebiyet vermesinin önüne geçildi.Ulaşımda Sorun YaşanmadıOlumsuz hava şartlarının ve kar yağışının yoğun olduğu Bolvadin [&hellip]

Yollarda Tuzlama Yapıldı

Bolvadin İlçesinde kar yağışının neden olduğu buzlanmalara karşı yollara tuz döküldü

Gece geç saatlerde başlayan çalışmalarla ekipler çarşı merkezi ve şehirde ulaşımın sık yapıldığı yollarda tuzlama çalışması yaptılar. Tuzlama işlemlerinin tamamlanmasıyla birlikte hem vatandaşların hem de araçların ulaşımda zorluk çekme-yerek kazaya sebebiyet vermesinin önüne geçildi.
Ulaşımda Sorun Yaşanmadı
Olumsuz hava şartlarının ve kar yağışının yoğun olduğu Bolvadin İlçesi’nde ulaşımda sorun yaşanmıyor. Fen işleri ve Temizlik işlerine bağlı ekiplerce ilçede karla kaplanmış yollar açılarak vatandaşların ulaşımda rahat davranması sağlandı.
Ana yollar ve çarşı merkeziyle birlikte mahalle aralarındaki yollara kadar çalışmalarını yürüten ekiplerin gece gündüz demeden çalışmalara devam edeceği açıklandı.

Bakmadan Geçme