Yollar açılıyor – Kocatepe Gazetesi

Dinar Belediyesi'nin İmar Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, İtfaiye Amirliği ve Atölye Amirliğine bağlı personel ve araçları Otogar Mahallesi ve Hürriyet Mahallelerinde yol açma çalışması yaptı.Otogar Mahallesi karayolları yan yol trafiğinin rahatlatılması için Demirevler yanında ki yolların açılması ve Hürriyet Mahallesinde 112 Acil araçlarının hastaneye ulaşımını kolaylıkla sağlayacak 12 metre eninde ki yolun açılması çalışmaları yürütülüyor. [&hellip]

Dinar Belediyesi’nin İmar Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, İtfaiye Amirliği ve Atölye Amirliğine bağlı personel ve araçları Otogar Mahallesi ve Hürriyet Mahallelerinde yol açma çalışması yaptı.
Otogar Mahallesi karayolları yan yol trafiğinin rahatlatılması için Demirevler yanında ki yolların açılması ve Hürriyet Mahallesinde 112 Acil araçlarının hastaneye ulaşımını kolaylıkla sağlayacak 12 metre eninde ki yolun açılması çalışmaları yürütülüyor. Kumlar serildi, sulama yapıldı ve silindir ile sıkıştırması yapıldı. Yakın zamanda ise asfalt çalışmaları yapılacak.

Bakmadan Geçme