Yolda kalanlara çorba ikram edildi

Akşam saatlerinde başlayan ve etkisini artırarak devam ettiren kar yağışı nedeniyle trafiğe kapanan Afyonkarahisar-Ankara kara yolu üzerinde kara yolları ekipleri tarafından küreme ve tuzlama çalışmaları yapıldı. Yolda kalan ağır tonajlı kamyon ve tır sürücüleri İscehisar ve Bayat İlçe Jandarma ile Emniyet ekiplerince anayol üzerindeki bekleme alanlarında bekletildi.İscehisar Kaymakamı Ahmet Nuri Demir, yoğun kar yağışı dolayısıyla [&hellip]

Akşam saatlerinde başlayan ve etkisini artırarak devam ettiren kar yağışı nedeniyle trafiğe kapanan Afyonkarahisar-Ankara kara yolu üzerinde kara yolları ekipleri tarafından küreme ve tuzlama çalışmaları yapıldı. Yolda kalan ağır tonajlı kamyon ve tır sürücüleri İscehisar ve Bayat İlçe Jandarma ile Emniyet ekiplerince anayol üzerindeki bekleme alanlarında bekletildi.
İscehisar Kaymakamı Ahmet Nuri Demir, yoğun kar yağışı dolayısıyla vatandaşların canını ve malını korumak için bütün tedbirleri aldıklarını belirterek, “Yolda kalan vatandaşlarımıza Bayat ilçesi girişinde bulunan devlet hastanesinde, emniyet, jandarma, hastane personeli ve duyarlı üniversite öğrencileri ile birlikte çay, çorba ikram ediyoruz. Bilindiği üzere Afyonkarahisar-Ankara yolundaki Köroğlu Beli rakımı yüksek olduğu için kış aylarında zaman zaman kapanıyor. Bunun için aylar öncesinden gerekli toplantıları yaprak tedbirlerimizi aldık. Tırlar, kamyonlar ve diğer araçları yol kapalı olduğu için göndermiyor ve misafir ediyoruz. Ayrıca konaklama ihtiyacı olanları da bünyemizde bulunan imkanlar ölçüsünde misafir ediyoruz.” dedi.

Bakmadan Geçme