Yolda işlem tamam – Kocatepe Gazetesi

Bolvadin Belediyesi yol ve asfalt çalışmalarına hız verdi Vatandaşların talepleri doğrultusunda asfalt çalışmalarını planlı bir şekilde devam ettiren Bolvadin Belediyesi, son olarak Pazar pazarının kurulduğu büyük caddede komple asfalt çalışması yapıyor. Konak Mahallesi’nde de daha önce hazırlanan yollarda asfalt döşeme çalışmalarına başlandı.Adalet Parkı ve civarında yürütülen çalışmalar sonucunda asfaltlanan yollar bölge sakinleri tarafından takdirle karşılanıyor.Muhtelif [&hellip]

Yolda işlem tamam

Bolvadin Belediyesi yol ve asfalt çalışmalarına hız verdi

Vatandaşların talepleri doğrultusunda asfalt çalışmalarını planlı bir şekilde devam ettiren Bolvadin Belediyesi, son olarak Pazar pazarının kurulduğu büyük caddede komple asfalt çalışması yapıyor.
Konak Mahallesi’nde de daha önce hazırlanan yollarda asfalt döşeme çalışmalarına başlandı.
Adalet Parkı ve civarında yürütülen çalışmalar sonucunda asfaltlanan yollar bölge sakinleri tarafından takdirle karşılanıyor.
Muhtelif bölgelerde yapılan doğalgaz hattı döşeme çalışmaları sonrasında oluşan bozukluklar belediyemiz tarafından tekrar düzeltiliyor.
Ağılönü bölgesinde eksik bulunan alanlarda kanalizasyon çalışmaları devam ediyor. Su ve Kanalizasyon Müdürlüğünce yürütülen kanalizasyon hat çalışmalarının kısa sürede tamamlanarak eksik olan diğer cadde ve sokaklarda aynı işlemin devam edeceği bildirildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme