• Haberler
  • Genel
  • Yolcuları Ay-Yıldız karşılıyor – Kocatepe Gazetesi

Yolcuları Ay-Yıldız karşılıyor – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar-İzmir Karayolu üzerinde bulunan Düzağaç Belediyesi, yolcuları Ay-Yıldız ışıklandırmasıyla selâmlıyor Afyonkarahisar-İzmir Karayolu üzerinde bulunan Düzağaç Belediyesi’nde Ay-Yıldız ışıklandırması dikkat çekiyor. Afyonkarahisar’dan İzmir’e gidiş ve İzmir’den Afyonkarahisar’a dönüş istikametinde, yol üzerinde yaptırılan ışıklandırma, özellikle otobüs ve otomobille seyahat eden vatandaşlardan tam not aldı. Düzagaç Belediye Başkanı Muammer Işıklı, “Biz beldemizin görünümünü güzelleştirmek için çaba sarf ediyoruz. [&hellip]

Yolcuları Ay-Yıldız karşılıyor

Afyonkarahisar-İzmir Karayolu üzerinde bulunan Düzağaç Belediyesi, yolcuları Ay-Yıldız ışıklandırmasıyla selâmlıyor

Afyonkarahisar-İzmir Karayolu üzerinde bulunan Düzağaç Belediyesi’nde Ay-Yıldız ışıklandırması dikkat çekiyor. Afyonkarahisar’dan İzmir’e gidiş ve İzmir’den Afyonkarahisar’a dönüş istikametinde, yol üzerinde yaptırılan ışıklandırma, özellikle otobüs ve otomobille seyahat eden vatandaşlardan tam not aldı.
Düzagaç Belediye Başkanı Muammer Işıklı, “Biz beldemizin görünümünü güzelleştirmek için çaba sarf ediyoruz. Bu çerçevede bayrağımızdaki Ay-Yıldızımız’ın da beldemizde ışıklandırılmasını istedik. Zafer Haftası dolayısıyla olumlu tepkiler aldık. Vatandaşlarımız, bayrağımızdaki simgeleri böyle güzellikte görünce mutlu oluyor” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme