• Haberler
  • Genel
  • Yolcu otobüsü şarampole devrildi: 1 ölü, 34 yaralı

Yolcu otobüsü şarampole devrildi: 1 ölü, 34 yaralı

Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesi yakınlarında bir yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 34 kişi yaralandı Alınan bilgiye göre, Emirdağ ilçesi Dörtyol mevkisinde Atilla Aydın yönetimindeki 16 KK 773 plakalı yolcu otobüsü şarampole devrildi. Kazada, Yaşar Demir isimli vatandaş hayatını kaybederken 34 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri Emirdağ, Bayat, İscehisar ilçeleri [&hellip]

Yolcu otobüsü şarampole devrildi: 1 ölü, 34 yaralı

Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesi yakınlarında bir yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 34 kişi yaralandı

Alınan bilgiye göre, Emirdağ ilçesi Dörtyol mevkisinde Atilla Aydın yönetimindeki 16 KK 773 plakalı yolcu otobüsü şarampole devrildi. Kazada, Yaşar Demir isimli vatandaş hayatını kaybederken 34 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri Emirdağ, Bayat, İscehisar ilçeleri ile Afyonkarahisar devlet hastanelerine kaldırıldı. Öte yandan şarampole devrilen yolcu otobüsünde Afyonkarahisar Baro Başkanı Turgay Şahin ve eşi Necla Şahin’in de bulunduğu, hafif yaralanan Şahin ve eşinin durumunun iyi olduğu bildirildi.
Baro’dan geçmiş olsun mesajı
Baro Başkanı Turgay Şahin ve eşinin kaza geçirmesi sonrası Afyonkarahisar Barosuna ait si-tede geçmiş olsun mesajı yayınlandı. “Baro Başkanımıza ve eşine acil şifalar diliyoruz” başlığı altında yayımlanan mesajda şu ifadelere yer verildi: “Baro Başkanımız Av. Turgay Şahin ve eşi Necla Hanım’ın içerisinde bulunduğu, Afyonkarahisar’dan Ankara istikametine gitmekte olan otobüs, sabah saatlerinde kaza yaparak devrilmiştir. Başkanımız ve eşinin sağlık durumu gayet iyi olup, müşahede amaçlı olarak AKÜ Tıp Fakültesi Hastanesinde bulunmaktadırlar. Kendilerine geçmiş olsun der, acil şifalar dileriz.” (Kocatepe)

Bakmadan Geçme