• Haberler
  • Genel
  • Yol çilesini bitirmeye karalıyız – Kocatepe Gazetesi

Yol çilesini bitirmeye karalıyız – Kocatepe Gazetesi

Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan, Bolvadin'in yol çilesini bitirmeye kararlı olduklarını belirtti Bolvadin Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Başkan Yardımcısı Mustafa Kullap kontrolünde sıcak asfalt çalışmalarına devam ediyor. Belediye Başkanı Fatih Kayacan yol çalışmalarının aralıksız süreceğini belirterek, 'Bolvadin Belediyesinin çalışmalarında yol önceliği vardır. Yıllardır yapılmayışı nedeniyle vatandaşımızın yaşadığı mağduriyeti ortadan kaldırmakta kararlıyız. Bu kapsamda sezon [&hellip]

Yol çilesini bitirmeye karalıyız

Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan, Bolvadin’in yol çilesini bitirmeye kararlı olduklarını belirtti

Bolvadin Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Başkan Yardımcısı Mustafa Kullap kontrolünde sıcak asfalt çalışmalarına devam ediyor.
Belediye Başkanı Fatih Kayacan yol çalışmalarının aralıksız süreceğini belirterek, ”Bolvadin Belediyesinin çalışmalarında yol önceliği vardır. Yıllardır yapılmayışı nedeniyle vatandaşımızın yaşadığı mağduriyeti ortadan kaldırmakta kararlıyız. Bu kapsamda sezon öncesi yaptığımız hazırlıklar sonucunda hiçbir sıkıntı çekmeden çalışmalarımızı yürütmekteyiz” dedi.
“MALİYETİ DÜŞÜRDÜK, ARAÇ PARKIMIZI GENİŞLETTİK”
Sezon öncesi yapılan malzeme alımları nedeniyle maliyetin düşürüldüğünün altını çizen Belediye Başkanı Kayacan ”İyi planlama ve kontrollü harcama ile Bolvadin’in kullanılamayacak kadar bozulmuş olan yollarında vatandaşımızın da takdir ettiği bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Bu çalışmalara esas olmak üzere hem asfalt şantiyemizi yeniden modernize ettik, hem de araç parkımızı yeni makinelerle takviye ettik. Bu yıl Bolvadin tarihinde ilk kez bu kadar kapsamlı bir asfalt çalışmasını gerçekleştireceğiz” diye konuştu.
Kayacan açıklamasını şöyle bitidi:
“Bolvadin Çobanlar yolu ile Alkaloid yolundaki çalışmalarının tamamlanmasının hemen akabinde Bahçelievler mahallesinde asfaltlama çalışması başlatıldı. Sözü geçen bölgenin Kız Meslek Lisesi yanında yeni mahalleye giden caddesinde faaliyeti başlatan belediyemiz çalışmaların kısa sürede tamamlanmasını hedefliyor. İstasyon caddesinin paralelinde bulunan ve oldukça yoğun bir trafik akışı bulunan caddede yapılan sıcak asfalt çalışması ana yola bağlanarak tamamlanacak.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme