Yol çalışmaları devam ediyor – Kocatepe Gazetesi

Gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler veren Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan, “Şehitler Caddesi’nde, hastanenin yanından otogara giden ara yol yenileniyor. Belediyemiz ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda bahsi geçen yol tamamen yeniden düzenlenecek.” dedi.Yeni planlama ile 17 metre enindeki yolun genişliğinin kaldırımlarla birlikte 20 metreyi bulduğunu belirten Başkan Kayacan, “Yol çalışmaları kapsamında otogara gidiş-gelişler çok daha rahat yapılabilecek. [&hellip]

Gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler veren Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan, “Şehitler Caddesi’nde, hastanenin yanından otogara giden ara yol yenileniyor. Belediyemiz ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda bahsi geçen yol tamamen yeniden düzenlenecek.” dedi.
Yeni planlama ile 17 metre enindeki yolun genişliğinin kaldırımlarla birlikte 20 metreyi bulduğunu belirten Başkan Kayacan, “Yol çalışmaları kapsamında otogara gidiş-gelişler çok daha rahat yapılabilecek. Yolda 175 metre uzunluğunda bir düzenleme yapılıyor. Çalışmanın tamamlanmasıyla birlikte yol 2975 metre kare sıcak asfaltla kaplanacak. Kısa sürede kaldırım döşeme işlemi de yapılacak” dedi.

Bakmadan Geçme