Yol Arkadaşım Afyon’a konuk oldu

TRT Haber kanalının sevilen programlarından “Yol Arkadaşım” ilimizde çekimler yaptı Yönetmenliğini Alper Tunga Özdemir ve Neşe Uğur'un yaptığı programda şehirlerin ve insanların hikayeleri, yöresel yemek ve adetleri, gelenekleri ekranlara geliyor.Mevlevi Müzesi sorumlusu Hasan Özpunar'ın koordinatörlüğü'nde ili-mizde yapılan çekimlerde Kuş mezatı, Afyon ekmeği yapımı, tarihle iç içe geçmiş bir yerleşim yeri Ayazin Kasabası, Mevlevihane, esnaflarımız gibi [&hellip]

Yol Arkadaşım Afyon'a konuk oldu

TRT Haber kanalının sevilen programlarından “Yol Arkadaşım” ilimizde çekimler yaptı

Yönetmenliğini Alper Tunga Özdemir ve Neşe Uğur’un yaptığı programda şehirlerin ve insanların hikayeleri, yöresel yemek ve adetleri, gelenekleri ekranlara geliyor.
Mevlevi Müzesi sorumlusu Hasan Özpunar’ın koordinatörlüğü’nde ili-mizde yapılan çekimlerde Kuş mezatı, Afyon ekmeği yapımı, tarihle iç içe geçmiş bir yerleşim yeri Ayazin Kasabası, Mevlevihane, esnaflarımız gibi mekan ve insan hikayelerine yer verildi.
Anadolunun değişik yerlerinde kültür ve geleneklerin kayda alınarak belgelenmesini sağlayan program Nilgün Esin’in sunuculuğunda 30 Aralık 2011 ve 1 Ocak 2012 tarihlerinde saat 21.00’de TRT Haber kanalında ekranlara gelecek. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme