Yoksullar için tüp bebek projesi

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar'da yoksul vatandaşlar için Tüp Bebek Projesinin hayata geçirileceğini açıkladı SYD Vakfı Başkanı Vali İrfan Balkanlıoğlu Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Acı Badem Sağlık Grubu işbirliğiyle tüp bebek tedavi giderlerini karşılayamayan 3294 sayılı Kanun kapsamındaki yoksul ailelerin tüp bebek tedavilerinin yaptırılması amacıyla Tüp Bebek Projesi başlatıldığını belirtti. Balkanlıoğlu Sosyal Yardımlaşma [&hellip]

Yoksullar için tüp bebek projesi

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar’da yoksul vatandaşlar için Tüp Bebek Projesinin hayata geçirileceğini açıkladı

SYD Vakfı Başkanı Vali İrfan Balkanlıoğlu; Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Acı Badem Sağlık Grubu işbirliğiyle tüp bebek tedavi giderlerini karşılayamayan 3294 sayılı Kanun kapsamındaki yoksul ailelerin tüp bebek tedavilerinin yaptırılması amacıyla Tüp Bebek Projesi başlatıldığını belirtti. Balkanlıoğlu; Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı tarafından belirlenen yoksul ailelerin tüp bebek giderlerinin Acıbadem Hastanesi tarafından karşılanacağını ifade etti.
Projenin hedef kitlesini 23-29 yaş aralığındaki tıbbi muhtaçlık belgesine (son 3 yıl içinde normal ya da diğer tedavi yöntemleriyle çocuk sahibi olmadığına dair rapor) sahip ve Genel Sağlık Sigortası kapsamında sağlık provizyonu 60/C-1 kapsamında sigortalı olanlar, yeşil kartlılar (Genel Sağlık Sigortası) olanlar ve yeşil kart vizesi dolmayanlar) şeklinde sağlayanlar oluşturuyor.
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Süleyman Arı; Proje çerçevesinde başvuru alınması ve hak sahipliği belirleme işlemlerinin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca yürütüleceğini ve son müracaatların 23 Ekim 2012 olduğunu belirtti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme