• Haberler
  • Genel
  • Yoğun tempoya hastane molası – Kocatepe Gazetesi

Yoğun tempoya hastane molası – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Özel Fuar Hastanesi'ni ziyaret etti Özel Fuar Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Şükrü Yücel, Başhekim Op. Dr. Mehmet Bulut ve Uzman Dr. Ali Ertan Ercan tarafından karşılanan Belediye Başkan Çoban, hastanenin çalışmaları ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu.Ziyareti sırasında Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Gökhan Atasoy'a da muayene olan Başkan [&hellip]

Yoğun tempoya hastane molası

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Özel Fuar Hastanesi’ni ziyaret etti

Özel Fuar Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Şükrü Yücel, Başhekim Op. Dr. Mehmet Bulut ve Uzman Dr. Ali Ertan Ercan tarafından karşılanan Belediye Başkan Çoban, hastanenin çalışmaları ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu.
Ziyareti sırasında Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Gökhan Atasoy’a da muayene olan Başkan Çoban’ın yoğun temposunun ve insanlarla iç içe olmasından kaynaklı üst solunum yolu enfeksiyonu geçirdiği tesbit edildi. Doktor Atasoy’un tavsiyesi üzerine, güçlenmesi için serum takviyesi yapılan Başkan Çoban’a, damar yolu tedavisi gerçekleştirildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme