Yoğun katılım Çoban'ı mutlu etti

Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı tarafından ücretsiz olarak düzenlenen Yaz Voleybol Spor Okulu'na Belediye Başkanı Burhannetin Çoban katılarak çalışmaları yerinde takip etti. Kulüp Başkanı Abdullah Aydoğan ve Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Kınay da Başkan Çoban'la beraber antrenmanı izledi.Antrenman sonrasında sporcularla bir araya gelen Belediye Başkanı Burhannetin Çoban, Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımını çocuklara, gençlere yönelik [&hellip]

Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı tarafından ücretsiz olarak düzenlenen Yaz Voleybol Spor Okulu’na Belediye Başkanı Burhannetin Çoban katılarak çalışmaları yerinde takip etti. Kulüp Başkanı Abdullah Aydoğan ve Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Kınay da Başkan Çoban’la beraber antrenmanı izledi.
Antrenman sonrasında sporcularla bir araya gelen Belediye Başkanı Burhannetin Çoban, Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımını çocuklara, gençlere yönelik alt yapı kursları açılmasından dolayı tebrik etti.
Yoğun katılımdan dolayı mutlu olduğunu belirten Başkan Çoban, “Gördüğüm kadarıyla çok yoğun bir ilgi var. Kız ve erkek çocuklarımızdan katılım bir hayli fazla. Hem sizleri hem de sizleri bu kurslara gönderen ailelerinize teşekkür ediyorum. İnşallah sizler iyi birer sporcu olarak yetişerek hem ilimizi hem ülkemizi ulusal ve uluslar arası anlamda temsil edeceksiniz. Voleybol da hem kız hem de erkek çocuklarımız için çok uygun bir spor dalı inşallah sizler de bu dalda başarılı olursunuz. İçinizden ne kadar sporcu çıkarsa çıksın çok büyük bir başarı olacaktır. Belediye olarak bizde voleybola yani sizlere yatırım yapmaya devam ediyoruz. Afyonkarahisar merkezde sadece voleybol, hentbol branşlarına uygun bir spor salonu yapacağız. Tarafleks zemine sahip bir salonu da Afyonkarahisar’a kazandıracağız. Orda da inşallah kulübümüz, hocalarımız sizlere daha güzel şekilde eğitimler verecekler” dedi.

Bakmadan Geçme