• Haberler
  • Genel
  • “Yıpranmayan parke taşları Kent Ormanı’nda” iddiası

“Yıpranmayan parke taşları Kent Ormanı’nda” iddiası

SP Merkez İlçe Başkanı Hasan Ayva, yıpranmayan parke taşlarının Kent Ormanında istiflenerek israf edildiğini idda etti. Ayva, Hayrettin Barut'tan Mehmet Zeybek'e kadar Belediye Başkanlarının isimlerini şıklar halinde sunup, son şıkkı 'hepsi' dedikten sonra, 'Bu işin sorumlusu kim acaba? Bu sorunun cevabını Afyonkarahisar halkı kendisi bulsun' dedi   Saadet Partisi (SP) Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Hüseyin [&hellip]

SP Merkez İlçe Başkanı Hasan Ayva, yıpranmayan parke taşlarının Kent Ormanında istiflenerek israf edildiğini idda etti.
Ayva, Hayrettin Barut’tan Mehmet Zeybek’e kadar Belediye Başkanlarının isimlerini şıklar halinde sunup, son şıkkı “hepsi”
dedikten sonra, “Bu işin sorumlusu kim acaba? Bu sorunun cevabını Afyonkarahisar halkı kendisi bulsun” dedi

Saadet Partisi (SP) Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Ayva öğlen partide basın toplantısı düzenledi.
“MİLLETİN PARASI
NASIL İSRAF EDİLİYOR?”
Hüseyin Ayva, Afyonkarahisar Belediye yönetiminin hemen herşey için festival düzenlediğini belirterek, “Madem herşey için festival yapıyorsunuz. O zaman birde atık parke taşları festivali yapın.” dedi. Yıpranmamış parke taşlarının israf edildiğini ileri süren Ayva, “Yer Kent Ormanı yaklaşık yüz dönümlük çok kocaman bir yere deforme olmamış parke taşları birkaç tane değil binlercesi yığılmış. Yakınına kadar inip incelediğimizde yıpranmamış, kullanılabilecek, her ebadatta, boyutta kaldırım taşları çöp niyetine atılmış. Sormak istiyoruz; Bu parke taşlarından Afyonkarahisar Belediyesinin haberi var mı? Geçen hafta Olucak Mahallesine yapılan parke taşları sıfır mı alınmıştır yoksa burdan mı temin edilip yapılmıştır? Olucak Mahallesi’ndeki parke taşları bizim gördüğümüz kadarıyla sıfırdı, ambalajı üzerindeydi. Parke taşı döşenecek köy, kasaba, Belediye mahallelerinde yapılacak yer kalmadığı için mi siz parke taşlarını çöp niyetine buraya attınız? Miletimizin alın teri ile kazandığı vergilerinden alınan paralar nasıl bu şekilde israf ediliyor?” dedi. “Bu işin sorumlusu kim acaba?” diye soran Ayva, “A şıkkı Sayın Hayrettin Barut. B şıkkı Sayın Abdullah Kaptan. C şıkkı Sayın Burhanettin Çoban. D şıkkı Sayın Mehmet Zeybek. E şıkkı hepsi. Bu sorunun cevabını Afyonkarahisar halkı kendisi bulsun. Taşları atmak için kepçelerle yer açılıyor.” ifadelerine yer verdi.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme