'Yine bir ilke imza atacağız'

24 yıl boyunca hasretini çektiği 1. Amatör Küme'ye terfi eden Küçükçobanlıspor takımı bu sezonda şampiyon olup Süper Amatör Lige yükselmek istiyor. Süper Amatör Lige yükselerek bir ilke daha imza atmak istediklerini belirten Küçükçobanlıspor Başkanı Mehmet Ali Kelem, 'Süper Amatör Lige yükselip bir ilke daha imza atmak istiyoruz. Başarıyı yakaladık ve bırakmak istemiyoruz' dedi Geçen sezon [&hellip]

“Yine bir ilke imza atacağız”

24 yıl boyunca hasretini çektiği 1. Amatör Küme’ye terfi eden Küçükçobanlıspor takımı bu sezonda şampiyon olup Süper Amatör Lige yükselmek istiyor. Süper Amatör Lige yükselerek bir ilke daha imza atmak istediklerini belirten Küçükçobanlıspor Başkanı Mehmet Ali Kelem, “Süper Amatör Lige yükselip bir ilke daha imza atmak istiyoruz. Başarıyı yakaladık ve bırakmak istemiyoruz” dedi

Geçen sezon 2. Amatör Lig’de başarılı bir sezon geçirip şampiyon olan Küçükçobanlıspor, bu sezon da 1. Amatör Lig’de mücadele edecek. 1. Amatör Lig’de de başarılı bir sezon geçireceklerini düşündüğünü belirten Küçükçobanlıspor Başkanı Mehmet Ali Kelem, “Yaptığımız hazırlık döneminin ardından büyük ölçüde hazırlıklarımızı tamamlama aşamasına geldik. Çok az eksiğimiz kaldı. Onu da ilerleyen günlerde çözme çabasındayız. İnşallah gerçekleştirdiğimiz transferlerle başarılı bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum. Rakiplerimiz de güçlü, işimiz zor, fakat bizim amacımız Küçükçobanlıspor olarak yine bir ilke imza atmak. Küçükçobanlıspor takımı tarihinde ilk defa 1. Amatör Lige çıktı ve bu başarılı takım inşallah Süper Amatör Lige de çıkacak” dedi.
“TRANSFERLER
YAPTIK VE YAPACAĞIZ”
Kadrolarını 6 futbolcuyla güçlendirdiklerini ve bazı oyuncularla görüşme içinde olduklarını belirten Kelem, “Geçen sezon gördüğümüz eksiklerimizi giderme yolunda olumlu adımlar atarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Kadromuza 6 yeni futbolcu kattık. Abdullah Çağlın, Susuz Belediyespor’dan Veli Aktaş, Murat Taşpınar, Yasin Özyıldız, Demirspor’dan Yasin Patır ve Sefa Eşme ile kadromuzu güçlendirdik. Yine devam eden transfer çalışmalarımız var. İsim vermek istiyorum fakat transfer işlemlerinin sağlıklı sürdürülebilmesi için isim veremiyorum. Sizde takdir edersiniz ki takımlar ve oyuncular için böyle süreçler sıkıntı yaratabiliyor. Transfer işlemleri tamamlanınca isimleri de açıklayacağız. Yeni sezonda da iddiamızı sürdüreceğiz” ifadesini kullandı.
Ayrıca spor kamuoyunun ve Afyonkarahisarlı vatandaşların Kurban Bayramı’nı kutlayan Kelem, “Başta tüm spor kamuoyu olmak üzere Afyonkarahisarlı hemşerilerimizin Kurban Bayramı’nı kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim.” diye konuştu.
(Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme