• Haberler
  • Genel
  • Yine bıçak, yine cinayet – Kocatepe Gazetesi

Yine bıçak, yine cinayet – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar'da bıçakla işlenen cinayetlere bir yenisi daha eklendi. 34 yaşındaki maktül mezara, 19 yaşındaki zanlı cezaevine gönderildi Son günlerde artış gösteren cinayetler zincirine bir yenisi daha eklendi. Ataköy semtinde meydana gelen olayda bir kişi bıçaklanarak öldürüldü.Yol ortasında öldüÖnceki gün saat 24.00 sıralarında Ataköy Mezarlığı önünde meydana gelen olayda 34 yaşındaki 2 çocuk babası Ahmet Varol [&hellip]

Yine bıçak, yine cinayet

Afyonkarahisar’da bıçakla işlenen cinayetlere bir yenisi daha eklendi. 34 yaşındaki maktül mezara, 19 yaşındaki zanlı cezaevine gönderildi

Son günlerde artış gösteren cinayetler zincirine bir yenisi daha eklendi. Ataköy semtinde meydana gelen olayda bir kişi bıçaklanarak öldürüldü.
Yol ortasında öldü
Önceki gün saat 24.00 sıralarında Ataköy Mezarlığı önünde meydana gelen olayda 34 yaşındaki 2 çocuk babası Ahmet Varol bıçaklanarak ağır yaralandı. Çevre sakinlerinin yerde yatan ve ağır yaralı olarak kan kaybeden Ahmet Varol’un durumunu 112’ye bildirmesi üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri yaralıya ilk müdahaleyi yaptılar. Ancak aşırı kan kaybeden Ahmet Varol olay yerinde can verdi.
Eski husumet küfürle canlandı
Emniyet Müdür Yardımcısı Kasım Korkut ve Asayiş Şube Müdürü Musa Sürer komutasındaki ekipler seferber olarak olayın zanlısı olan 19 yaşındaki E.K.’yı kısa sürede tespit ederek evinde suç aleti bıçakla birlikte teslim aldılar.
Olayla yapılan inceleme sonucunda E.K. çocuk yaşlarda iken dayısının Ahmet Varol tarafından bıçaklanarak öldürüldüğü, E.K. ile öldürülen Ahmet Varol arasında bu nedenle husumet bulunduğu belirlendi. Ahmet Varol ile E.K. arasında birkaç gün önce küfür etme meselesinden dolayı tartışma çıktığı, E.K’nın da bu küfürleşme sonrasında husumetinin arttığı anlaşıldı.
Kahveden çıkmasını bekledi
Önceki gün Ahmet Varol’u Ataköy mezarlık yanındaki kahvehanede gören E.K. Ahmet Varol’un kahveden çıkmasını beklemeye başladı. Varol kahveden çıktığı sırada arkasından gidip, boyun, karın ve diz bölgesinden bıçakla yaralayan E.K hızla olay yerinden kaçtı. Yaralandığı noktadan yaklaşık 50 metre kadar ilerleyen ve yardım çağırmaya çalışan Ahmet Varol çevrede kimseyi göremeyince yol ortasına yığılıp kaldı. Bu sırada şah damarı bölgesine aldığı yara nedeniyle aşırı kan kaybeden Ahmet Varol yol ortasında can verdi.
Çevreden görenlerin olayı 112 ve polise haber vermesi üzerine olay ortaya çıktı.
19 yaşında cezaevinde
Adem Varol’u yaralayıp kaçtıktan sonra ölümüne neden olan 19 yaşındaki E.K. olay sonrası polis tarafından evinde suç aleti bıçakla birlikte yakalandı. E.K. dün çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme