Yine Balon!

Cumhuriyet Halk Partisi Bitlis İl Başkanı Metin Güzelkaya, Şevin Kızılca'nın Burcu Köksal'ı eleştirdiği için disipline sevk edildiği iddialarını yalanladı.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal'a yakın kişilerin gündeme getirdiği bir iddia daha gerçek dışı çıktı.

CHP Bitlis Eski İl Başkan Yardımcısı Şevin Kızılca'nın, Burcu Köksal'ın 31 Mart seçimleri öncesinde DEM Parti'ye ilişkin sözleri dolayısıyla eleştirdiği için Parti Disiplin Kurulu'na sevk edildiği öne sürülmüştü. Hatta bu durum "Allah'ın sopası yok", "Disiplini boyladı" gibi haberlerle dile getirilmişti.

Yine Balon!

Cumhuriyet Halk Partisi Bitlis İl Başkanı Metin Güzelkaya, konuya açıklık getirdi. Güzelkaya, "Parti üyemiz Şevin kızılcanın Parti içindeki yaşadığımız bazı olumsuzluklardan dolayı il disiplin kuruluna sevk edilmiştir. Sevk edilmesinin Afyon Belediye Başkanı Burcu Köksalın seçim öncesi Dem partiyle ilgili yapmış olduğu açıklamasıyla hiçbir ilgisi yoktur.

Yine Balon!

Afyon Belediye başkanının söylemlerini de  açıklamalarınıda tasvip etmiyoruz..." dedi.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal'ın makam odasında 'böcek' olarak bilinen gizli dinleme cihazlarının bulunduğu iddiası havada kalmış; bir sığınmacının dükkanını mühürlediği için ifade verdiği iddiasında da olayır aslının başka olduğu ortaya çıkmıştı.

Yine Balon!

Bakmadan Geçme