• Haberler
  • Genel
  • Yine “bahar” havası geliyor – Kocatepe Gazetesi

Yine “bahar” havası geliyor – Kocatepe Gazetesi

Gelecek hafta, sıcaklıkların hissedilir derecede artacağı belirtildi Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre bugün Marmara'nın doğusu, İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Anadolu'nun batısı ile Güneydoğu Anadolu’nun yağışlı geçeceği bekleniyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu'nun batısı ile İç Anadolu'nun kuzeydoğusu ve Batı Karadeniz’in yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve [&hellip]

Yine "bahar" havası geliyor

Gelecek hafta, sıcaklıkların hissedilir derecede artacağı belirtildi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre bugün Marmara’nın doğusu, İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Anadolu’nun batısı ile Güneydoğu Anadolu’nun yağışlı geçeceği bekleniyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu’nun batısı ile İç Anadolu’nun kuzeydoğusu ve Batı Karadeniz’in yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması tahmin ediliyor.
Yağışlı sistemin yarın Karadeniz, İç Anadolu’nun güney ve doğusu, Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu ile Güneydoğu Anadolu’nun doğusunda yağışlara neden olduktan sonra ülkeyi terkedeceği tahmin ediliyor.
YENİ HAFTA SICAK GEÇECEK
Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığının yağışlarla birlikte hafta sonunda 4 ila 8 derece azalacağı bekleniyor. Ancak hafta başından itibaren iç ve batı bölgelerimizde tekrar hissedilir derecede artacağı ve hafta boyunca mevsim normallerinin 5 ila 10 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme