Yine AFYOK, hep AFYOK, her zaman AFYOK

Türkiye Voleybol 2. Ligi Play-Off Final maçlarında mücadelesini şampiyonlukla tamamlayan Afyon Belediyespor'un arkasındaki güçlü destekçileri arasında bulunan AFYOK Taraftar Grubu final maçlarına ve şampiyonluk kupasının kaldırımlısına da tanıklık etti. Bursa Cengiz Göllü Spor Salonu'nda yapılan 2. Lig Play-Off Final maçlarının ilki olan Gümüşhane Torul Gençlikspor ve üçüncü Adana Toros BYZ Spor'la oynanan şampiyonluk maçlarında Afyonkarahisar'dan [&hellip]

Türkiye Voleybol 2. Ligi Play-Off Final maçlarında mücadelesini şampiyonlukla tamamlayan Afyon Belediyespor’un arkasındaki güçlü destekçileri arasında bulunan AFYOK Taraftar Grubu final maçlarına ve şampiyonluk kupasının kaldırımlısına da tanıklık etti. Bursa Cengiz Göllü Spor Salonu’nda yapılan 2. Lig Play-Off Final maçlarının ilki olan Gümüşhane Torul Gençlikspor ve üçüncü Adana Toros BYZ Spor’la oynanan şampiyonluk maçlarında Afyonkarahisar’dan Bursa’ya kadar giderek destek veren AFYOK Grubu Afyonkarahisar’a geldiğinde de yine takımı yalnız bırakmadı. Şampiyonluk yolunda Voleybol takımına en büyük desteği verenler arasında yerini alan AFYOK Grubu desteğin devam edeceğini de gösterdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon spora damga vurmaya başladı

Afyon Belediyespor Voleybol takımının Erkekler Voleybol 1. Ligi’ne yükselmesini tebrik eden AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal, başta voleybolcular, teknik ekip ve kulüp yönetimi ile Kulüp
Başkanı Abdullah Aydoğan ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı canı gönülden kutladığını söyledi

Türkiye Erkekler Voleybol 2. Ligi’nde, 1. Lige yükselme karşılaşmaları finalinde; önce Gümüşhane Torul Gençlik’i 3-1, daha sonra Düzce Belediyespor’u 3-0’la geçerek, Erkekler Voleybol 1’inci Ligi’ne yükselmeyi garantileyen Afyon Belediyespor’un çok büyük bir başarı elde ettiğini söyleyen AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal, Afyonkarahisar’ın adını profesyonel liglere taşınması noktasında emeği geçen herkese teşekkür etti.  Afyon Belediyespor’un Afyonkarahisar’ın tanıtımına büyük katkı sağlayacağına inandığını belirten Özkal, “Bu başarı sadece sportif bir yükselme olarak algılanmamalıdır. Artık tüm Türkiye 1. Lig’de Arkas, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Halkbank gibi Türk voleybolunun en büyük takımlarıyla mücadele eden Afyon Belediyesporumuzu izleyecek. Türkiye’nin önde gelen takımları Afyonkarahisar’a gelecek. İlimizde oynanacak maçları voleybol seyircileri televizyonlarından izledikçe Afyonkarahisarımızın tanıtımı yapılmış olacak” dedi.
Afyonkarahisar’ın son dönemde yakaladığı sportif başarılarda hem AK Parti hükümetlerinin hem de İl Genel Meclisi ve Afyonkarahisar Belediyesi’nin büyük payı olduğunu hatırlatan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal, Afyonkarahisar’ın sporun her alanda en iyi yerlerde olması için AK Parti Milletvekilleri’nin ellerinden gelen her türlü desteği vermeyi sürdüreceklerini ifade etti. Başarının tesadüf olmadığını arkasında büyük bir emek olduğunu kaydeden Özkal, “Voleybolcularımıza ellerine, kollarına, emeklerine sağlık. Hem sporcularımızı hem teknik ekibimizin başarılarının devamını diliyorum.  Ancak sadece 3 yıllık bir kulübü, voleybolun zirvesine taşıyan, kulüp için gece gündüz emek veren Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban ve Kulüp Başkanımız Abdullah Aydoğan’ın büyük emekleri unutulmamalı. Ayrıca takımı her hafta tribünde destekleyen cefakar taraftarımız da başarıda pay sahibidir. Tüm Afyonkarahisarlılar adına emeği geçen herkese bir kez daha teşekkürlerimi sunarım. Görevi ne olursa olsun, AK Partililer; ‘Afyonkarahisar, sporda bir marka olacak’ dediğinde inanmayanlar oluyordu. Bu başarı, spora Afyonkarahisar damgasının ilk örneği, başlangıcıdır” ifadesine yer verdi.
Sportif başarıların devamının geleceğine inandığını kaydeden Milletvekili Hatice Özkal, Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta bitime haftalar kala şampiyonluğu garantileyen AFJET Afyonspor’un Play-Off’u da başarıyla geçerek Spor Toto 3. Lige yükseleceğine inancının tam olduğunu ifade etti. AFJET Afyonspor’un yanı sıra Afyon Belediyespor Basketbol takımının da Play-Off’a kalarak Spor Toto Basketbol Ligi i��in mücadele edeceğini ümit ettiğini kaydeden Özkal, hem AFJET Afyonspor’un hem de Afyon Belediyespor’un Afyonkarahisarlıların yüz akı olmayı sürdüreceğini vurguladı. (Kocatepe Haber Merkezi)

“Bu başarı ile gurur duyduk”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak Erkekler Voleybol 2. Ligi’ni şampiyon olarak tamamlayan Afyon Belediyespor Voleybol takımını kutladı. Voleybol takımının 2. Ligi şampiyon olarak tamamlayıp 1. Lige yükselmesi nedeniyle büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Parsak, “Bizleri gururlandıran ekibimizi canı yürekten kutluyorum” dedi

Türkiye Voleybol Erkekler 2. Lig Final karşılaşmalarında rakiplerini mağlup ederek şampiyon olan Afyon Belediyespor Voleybol takımını kutlayan MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak büyük mutluluk yaşadıklarını söyledi.
“BÜYÜK EMEK VERİLDİ”
Afyon Belediyespor Voleybol takımının 1. Lige çıkmasının son derece önemli olduğunu vurgulayan Parsak, “Voleybol takımımız kurulduğu günden itibaren istikrarlı ve başarılı bir performans sergilemiştir. Yarı final ve final müsabakalarında kayıpsız olarak 1. Lige yükselmiştir. Bu başarı sayesinde takımımız gelecek yıldan itibaren Avrupa’da büyük başarılar yakalayan üst düzey kulüplerle mücadele edecektir. İlimizin tanıtımı açısından da önemli bir zaferdir” dedi.
EMEĞİ GEÇENLERİ DE KUTLADI
Voleybol takımının bu başarıya ulaşmasında emeği geçenlere teşekkür eden Parsak, “Kulübe her türlü destek sağlayan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı, Kulüp Başkanı Sayın Abdullah Aydoğan’ı, kulüp yöneticilerimizi, Teknik Direktörümüz Tamer Çamlıbel’i, teknik heyetimizi ve sporcularımıza sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.
Parsak ayrıca takımın her zaman yanında olan ve desteğini esirgemeyen mor-beyazlı taraftarlara da teşekkür etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

“Başarıyı Kutluyoruz”

1. Lige terfi eden Afyon Belediyespor Voleybol takımına bir kutlamada Afyonkarahisar Gazeteciler Derneği (AGD) Yönetim Kurulu’ndan geldi. Başarıyı kutlayan AGD Yönetim Kurulu aynı başarının basketbol ve futbolda da kazanılacağını düşündükleri aktarıldı

Afyon Belediyespor’un Türkiye Voleybol 2. Ligi’nde şampiyon olmasının ardından AGD Yönetim Kurulu’ndan açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada 1. Lige terfi eden Afyon Belediyespor kutlanırken aynı başarının futbolda ve basketbolda da kazanılacağını düşündüklerini söylediler. AGD Yönetim Kurulu’nun yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Afyon Belediye Erkek Voleybol Takımı, Bursa’daki yükselme maçlarında başarılı olmuş ve Profesyonel 1. Lig’e adını yazdırmıştır. Afyonkarahisarımızın tanıtımı için sporun önemli bir katkısı olacağına inancımız tamdır. Bunun yanı sıra profesyonel liglerde şehrimizin temsil edilmesi, gençlerimizin de spora olan ilgisini artıracak, böylece sağlıklı nesillerin yetişmesi kolaylaşacaktır.
Afyonkarahisar Belediyesi, basketbol ve voleybolda elini taşın altına koymuş; sorumluluklarını yerine getirmiştir. Aynı şekilde İl Özel İdaresi de futbol takımımızı desteklemektedir. Voleybolda göğsümüzü kabartan bu başarının basketbol ve futbolda da kazanılacağını düşünüyoruz. Profesyonel sporların gelişmesiyle şehrimizdeki amatör sporların da ivme kazanacağı bir gerçektir.
Bu vesile ile Afyonkarahisar Belediyesi Erkek Voleybol Takımı’nı kutluyor, takımın 1’inci Lig’e çıkmasında emeği geçen yetkililere, antrenörlere, sporculara teşekkür ediyoruz.
Afyonkarahisar basını olarak sporun gelişmesinde üzerimize düşecek vazifeyi de yerine getireceğimizi bildiririz.” (Kocatepe Haber Merkezi)

“Başarıyı tebrik ediyoruz”

Başarılı bir şekilde Afyonkarahisar’ı temsil ederek Türkiye Voleybol 1. Ligi’ne terfi eden Afyon Belediyespor’a, Afyon Beşiktaşlılar Derneği’nde de kutlama geldi. Afyon Beşiktaşlılar Derneği Başkanı İhsan Beşer Yönetim Kurulu adına yayınladığı mesajında, bu büyük başarıyla gurur duyduklarını aktardı

Afyon Beşiktaşlılar Derneği Başkanı İhsan Beşer, Türkiye 1. Ligi’ne yükselen afyon Belediyespor’u tebrik etti. Afyon Beşiktaşlılar Derneği Başkanı İhsan Beşer, Yönetim Kurulu adına yaptığı açıklamada, Afyon Belediyespor’un elde ettiği başarının çok büyük bir başarı olduğunu aktardı. Başkan Beşer, “Afyon Belediyespor bu güne kadar Afyonkarahisar’a gelmiş en büyük kupanın sahibi oldu. Bu büyük başarıyla gurur duyuyoruz. Başta Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı Afyon Belediyespor Başkanı Abdullah Aydoğan’ı, Belediyespor Yönetim Kurulu Üyelerini, teknik heyeti, voleybolcuları ve emeği geçen herkesi canı gönülden tebrik ediyorum. 1. Lig’de de başarılarının devamını dileriz. Bu başarı Afyonkarahisar’ın tanıtımında da büyük rol oynayacağı gibi şehrimizdeki sporun daha üst seviyelere çıkmasını da sağlayacaktır. Bunun için Afyon Belediyespor’un tüm ekibini kutluyorum. İnşallah bu başarıyı futbol ve basketbol takımları da gösterecektir” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

“Bizleri mutlu ettiniz”

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı Afyon Belediyespor’un başarısını kutladı.Kumartaşlı, “Bu günlerde böylesine güzel başarıyla bizlerimutlu ettiniz. Bizim için çok büyük moral oldu” dedi

Türkiye Voleybol 2. Ligi’nden 1. Ligi’ne terfi eden Afyon Belediyespor’u elde ettiği bu başarıdan dolayı kutlayan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı bu zor günlerde bu başarının kendilerine büyük moral olduğunu aktardı. Kumartaşlı, “Afyon Belediyespor’un elde ettiği bu başarıdan dolayı tebrik ediyorum. Böylesine zor günler geçirirken şehit yakınları ve gazilerimize büyük moral oldu. Tüm Belediyespor ailesini ve destek veren herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme