Yılmaz'ın aday adaylığı güzel sürpriz

MHP Belediye Başkan aday adayı Fatih Çetinkaya, siyasetle uğraşanların sürprizlere açık olması gerektiğini söyledi. Çetinkaya, Milletvekili Kemalettin Yılmaz’ın aday adayı olmasının güzel bir sürpriz olduğunu, Yılmaz’ın aday adaylığının partisinin aday adayı portföyünün kaliteleşmesi noktasında çok güzel bir gelişme olduğu görüşünü açıkladı MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan aday adayı Fatih Çetinkaya, şehri imar ve iskân etmek için [&hellip]

Yılmaz’ın aday adaylığı güzel sürpriz

MHP Belediye Başkan aday adayı Fatih Çetinkaya, siyasetle uğraşanların sürprizlere açık olması gerektiğini söyledi. Çetinkaya, Milletvekili Kemalettin Yılmaz’ın aday adayı olmasının güzel bir sürpriz olduğunu, Yılmaz’ın aday adaylığının partisinin aday adayı portföyünün kaliteleşmesi noktasında çok güzel bir gelişme olduğu görüşünü açıkladı

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan aday adayı Fatih Çetinkaya, şehri imar ve iskân etmek için göreve seçilmeyi amaçladığını kaydetti.
İŞİN OLUMLU TARAFINDAYIZ
Yaklaşık 5 yıllık Belediye Başkanlığı görevi süresince başkanlık tecrübesi elde ettiğini söyleyen aday adayı Fatih Çetinkaya; “Bu vesile ile içimde bir uhde bir ülkü oluştu. Yaşadığınız şehri imar ve iskân etmek adına. Bizim her zaman söyleyeceğimiz bir şey var. Biz, iş ehline verilmeli düsturundan hareket ediyoruz. Biz bu işin ehli olduğumuza inanıyoruz. Çünkü biz ehil kadrolarla çalışacağız. Proje hazırlamasından tutunda, projeleri halkımızın beğenisine sunmaktan tutunda, halkımızın bu projelerine tepkisini ölçmek ve ona göre projeleri dizayn etmekten tutunda ve uygulamasından planlamasından tutunda her şeyiyle tam bir liyakat abidesi insanlarla bir ekiple bir çalışma yapacağız. Dolayısıyla biz yaşadığımız şehri imar ve iskân etmek için belediye başkanlığına aday olduk. Şehri imar ve iskân etmek niyetindeyiz” dedi.
YILMAZ GÜZEL SÜPRİZ
Afyonkarahisar Belediyesini liyakatli ve ehil ellerle imar ve iskân etmek üzere teslim alacağını söyleyerek iddialı konuşan Çetinkaya; “MHP’nin adayı her kim olursa olsun, destekleyeceğiz. Bende hala yazılımını yapmakta olduğum projeler var. Bunların anlatımıyla vatandaşların kapısını çalmakla bize düşen görev her ne olursa olsun. Seçim sonuna kadar teşkilatların bize verdiği görevi bu canda bu beden olduğu sürece her zaman yapacağım. Bu konuda hiç kimsenin şüphesi olmasın. Kemalettin Yılmaz’ın aday adayı olması beni şaşırtmadı. Siyasette uğraşıyorsanız, sürprizlere açık olacaksınız. Bence Kemalettin Yılmaz’ın aday adayı olması sürpriz oldu. Ama güzel bir sürpriz oldu. Kemalettin Yılmaz’ın aday adaylığını olumlu gördüm. Çünkü MHP’nin aday adayı portföyünün kaliteleşmesi noktasında çok güzel bir gelişmedir.” şeklinde konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme