• Haberler
  • Genel
  • Yılmaz'dan Vali’ye ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Yılmaz'dan Vali’ye ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Portekiz'de düzenlenen Down Sendromlular Dünya Şampiyonasında, gülle atma kategorisinde Dünya şampiyonu olan Afyonkarahisar Özel Sporcular Kulübü Sporcusu Münevvere Yılmaz, Vali Balkanlıoğlu'yla hem sevincini paylaştı, hem de Afyonkarahisar'dan Ordu'ya Vali olarak atanması nedeniyle hayırlı olsun ziyaretinde bulundu Ziyarette Afyonkarahisar Özel Sporcular Kulübü Başkanı ve Münevvere'nin Annesi Hanife Yılmaz'da hazır bulundu. Anne Yılmaz, Dünya Şampiyonu Münevvere'nin başarı [&hellip]

Yılmaz’dan Vali'ye ziyaret

Portekiz’de düzenlenen Down Sendromlular Dünya Şampiyonasında, gülle atma kategorisinde Dünya şampiyonu olan Afyonkarahisar Özel Sporcular Kulübü Sporcusu Münevvere Yılmaz, Vali Balkanlıoğlu’yla hem sevincini paylaştı, hem de Afyonkarahisar’dan Ordu’ya Vali olarak atanması nedeniyle hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Ziyarette Afyonkarahisar Özel Sporcular Kulübü Başkanı ve Münevvere’nin Annesi Hanife Yılmaz’da hazır bulundu. Anne Yılmaz, Dünya Şampiyonu Münevvere’nin başarı öyküsünden bahsederken Vali Balkanlıoğlu’dan büyük destek aldığını belirtti. Yılmaz, “Münevvere sizi çok seviyor, çünkü siz bizlere maddi manevi her türlü destekte bulundunuz. Bunu da yaparken içtenlikle ve gerçekten kendi yüreğinizi ortaya koyarak yaptınız. Sizin, bizim nazarımızda yeri bambaşkadır. Bu anlamda Afyonkarahisar’dan ayrılmanızla burukluk yaşıyoruz.” dedi.
21-26 Mayıs 2014 tarihleri arasında Portekiz’de düzenlenen Down Sendromlular Dünya Şampiyonası hakkında da bilgiler veren Anne Yılmaz, “Gülle Atma kategorisinde Dünya Şampiyonu olan Münevvere, 800 metre düz koşuda dünya 3’üncüsü, 4×100 bayrak koşusunda da takım olarak dünya 3’üncüsü oldu. Atletizm Antrenörü Oğuz Özavar ile çalışmalarını sürdüren Münevvere, Paralimpik oyunlarına kota verilirse orada da madalya almak için çalışmalarını sürdürecek.” ifadesini kullandı.
Yapılan ziyaretin kendisini de ziyadesiyle sevindirdiğini belirten Vali Balkanlıoğlu, “Münevvere’nin başarısı Afyonkarahisar’dan ayrılmadan önce aldığım en iyi haber ve hediye oldu. Münevvere’nin Dünya Şampiyonu olması ve bayrağımızı oralarda dalgalandırması takdire şayan. Sadece benim değil tüm ülkenin göğsü kabarmıştır, bu güzel tablo karşısında. Bizler Münevvere’nin her zaman yanında olduk. Onun bu başarıyı kazanması bizleri çok mutlu etti. İnanıyorum ki Afyonkarahisar’a atanan Valimiz’de Münevvere’ye destek olacak ve yine inanıyorum ki Münevvere çok daha büyük başarılara imza atacaktır.”dedi (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme