• Haberler
  • Genel
  • Yılmaz’dan Sel’e ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Yılmaz’dan Sel’e ziyaret – Kocatepe Gazetesi

20 Kasım Afrika’da yapılacak olan 3. Down Sendromlular Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek Milli Sporcu Münevvere Yılmaz AFJET Afyonspor Başkanı ve İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel’i makamında ziyaret etti 20 Kasım’da 3. Down Sendromlular Dünya Şampiyonası’na katılacak olan Milli Sporcu Münevvere Yılmaz, 15 Kasım’da da Milli takım kampına katılacak. Türkiye genelinde 6 sporcu katılacağı [&hellip]

Yılmaz'dan Sel'e ziyaret

20 Kasım Afrika’da yapılacak olan 3. Down Sendromlular Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek Milli Sporcu Münevvere Yılmaz AFJET Afyonspor Başkanı ve İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel’i makamında ziyaret etti

20 Kasım’da 3. Down Sendromlular Dünya Şampiyonası’na katılacak olan Milli Sporcu Münevvere Yılmaz, 15 Kasım’da da Milli takım kampına katılacak. Türkiye genelinde 6 sporcu katılacağı bu şampiyonaya Afyonkarahisar’dan da Münevvere Yılmaz katılacak. Antrenmanlarını Antrenörü Oğuz Özavar’la birlikte sürdüren Yılmaz, 15 Kasım’daki milli takım kampına kadar Afyonkarahisar’da çalışmalarına devam edecek. 15 Kasım Pazar günü Afyonkarahisar’dan ayrılacak.
“AFYONKARAHİSAR
HALKINDAN DUALAR
BEKLİYORUZ”
Şampiyona öncesinde AFJET Afyonspor Başkanı ve İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel’i makamından ziyaret eden Münevvere Yılmaz, “Afyonkarahisarlılar’dan bol bol dualar bekliyoruz. Dünya çapında bir şampiyonaya katılacağım. Ülkemizden benimle birlikte 6 sporcuyla katılacağız.” ifadesine yer verdi.
Yarışmada Yılmaz’a başarılar dileyen Başkan Sel, “Dualarımız seninle, bizden bir isteğin olursa da bilmemiz yeter.” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme