• Haberler
  • Genel
  • Yılmaz: Zam yağmuru sürecek – Kocatepe Gazetesi

Yılmaz: Zam yağmuru sürecek – Kocatepe Gazetesi

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, akaryakıta gelen zamları değerlendirdi. Yılmaz, zam yağmurlarının süreceğini iddia etti Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Kemalettin Yılmaz, son günlerde akaryakıta defalarca zam gelmişken geçtiğimiz hafta içerisinde yeni gelen litrede 30 kuruş zammın kabul edilebilecek gibi olmadığını belirtti.EMEKLİ, ESNAF, ÇİFTÇİ UNUTULDU Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Türkiye’de çiftçilerin, küçük esnafın, işçilerin, emeklilerin, memurların [&hellip]

Yılmaz: Zam yağmuru sürecek

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, akaryakıta gelen zamları değerlendirdi. Yılmaz, zam yağmurlarının süreceğini iddia etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Kemalettin Yılmaz, son günlerde akaryakıta defalarca zam gelmişken geçtiğimiz hafta içerisinde yeni gelen litrede 30 kuruş zammın kabul edilebilecek gibi olmadığını belirtti.
EMEKLİ, ESNAF,
ÇİFTÇİ UNUTULDU
Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Türkiye’de çiftçilerin, küçük esnafın, işçilerin, emeklilerin, memurların ayın sonunu getiremediklerini, bu zamların vatandaşları derinden etkilediğini kaydetti. Mazot, doğalgaz ve elektriğin pek çok üretimin önemli girdilerinden olduğuna işaret eden Yılmaz; “Bu zamlardan itibaren iğneden ipliğe yeni zamlar kaçınılmazdır. Ülkemizde ailelerin geçimi noktasında mevcut olan sıkıntılarına yenileri bu zamlarla beraber eklenmiştir. Afyonkarahisar’da da durum çok farklı değildir. Çiftçimiz traktörüne mazot alamayacak, memurumuz, emeklimiz elektrik faturasını ödeyemeyecek durumdadır. Bu zamlar sadece bir kesimi değil yakın zamanda bütün piyasaları etkileyecek ve art arta birçok ürüne zamlar yapılması mecbur hale gelecektir. Hükümet memuru, kıt kanaat geçinen emekliyi, siftah yapamayan küçük esnafı, tarlasını ekip biçecek akaryatı, ineğine yem alamayan çiftçiyi unutmuştur.” dedi.
HALKIN SESİ KISILDI
Son dönemde akaryakıta yapılan zamların, domino etkisi yapıp bütün sektörleri etkileyecek ve bir çok üretimin en önemli girdisi olan akaryakıta gelen zamların iğneden ipliğe binlerce kalem üründe zamların gelmesine neden olacağını kaydeden Yılmaz; “Sayın Başbakan dün katıldığı bir programda da bunun işaretini vermiş doğalgaz zammının kışa girerken yapılacağını söylemiştir. Toplum o kadar sindirilmiş ki kimsenin sesi tepkisi kalmamış derdini muhalefet vekili olarak sadece bizlere anlatmaktadır. Halkımızın sesinin kısıldığı, işsizliğn, açlığın, yoksulluğun kol gezdiği ve günden güne arttığı ülkemizde vatandaşımızı canından canından bezdiren bu zamlar hükümet tarafından derhal geri alınmalıdır.” ifadelerini kullandı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme