Yılmaz Şuhut seçmenini ziyaret etti

MHP 1. sıra Milletvekili adayı Kemalettin Yılmaz ve beraberindekiler propaganda çalışması kapsamında Şuhut ilçesine bağlı belde ve köylerini ziyaret etti. Ziyaretler sırasında vatandaşları dinleyen Yılmaz, bu tür ziyaretlerin devam edeceğini söyledi Siyasi değil “samimi” ziyaret Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar 1 sıra milletvekili adayı Kemalettin Yılmaz, MHP il yönetimi, Şuhut ilçe yönetimi ve birçok partiliyle [&hellip]

Yılmaz Şuhut seçmenini ziyaret etti

MHP 1. sıra Milletvekili adayı Kemalettin Yılmaz ve beraberindekiler propaganda çalışması kapsamında Şuhut ilçesine bağlı belde ve köylerini ziyaret etti. Ziyaretler sırasında vatandaşları dinleyen Yılmaz, bu tür ziyaretlerin devam edeceğini söyledi

Siyasi değil “samimi” ziyaret
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar 1 sıra milletvekili adayı Kemalettin Yılmaz, MHP il yönetimi, Şuhut ilçe yönetimi ve birçok partiliyle birlikte Şuhut ilçesine bağlı beldeleri ziyaret ederek, beldede ki sorunların aşılabilmesi noktasında muhtar ve vatandaşlarla fikir alış verişinde bulundu. MHP 1 sıra milletvekili adayı Kemalettin Yılmaz’ı beraberindeki heyetle birlikte ziyaret ettiği beldelerde sıcak bir ilgiyle karşılandığı öğrenildi. MHP Şuhut ilçe yönetimi tarafından karşılanan MHP heyeti, gün boyu yağan yağmura aldırmamaksızın ziyaretlerini sürdürdü. Heyet ilçeye bağlı kasabalardaki kıraathanelerde ve odalarda köylü vatandaşlarla bir araya geldi. Şuhut merkezini birkaç gün öncesinden ziyaret eden Kemalettin Yılmaz, dün tüm gün boyunca ilçeye bağlı Karaadilli, Demirbel, Arazlı, Kılıçkaya, Oynağan, Karacaören, Efe beldeleri ziyaret etti. Ziyaret sırasında vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Kemalettin Yılmaz, ziyaret sonrasında havai fişeklerle uğurlandı. Efe köyü muhtarının yaptığı konuşmada köyün yıllardır süren sorunlarını bildirdiği öğrenildi. Bu sorunların başında köy içi ara yollarının toprak olması nedeniyle büyük sıkıntılar çektiklerini ve bu yolların mutlaka asfaltlanması gerektiği, köydeki gençlerin birçoğunun işsizlik nedeniyle çaresizlik içinde olduğunu kaydetti. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Milletvekili adayı Kemalettin Yılmaz, siyaset yapmak için gelmediklerini beldelerin sorunlarına çözüm bulmak için ziyarette bulunduklarını söyledi.
Mayınlı araziler yoksul çiftçilere dağıtılacak
MHP Milletvekili adayı Kemalettin Yılmaz, Efe köyünün çok önemli sorunları olduğunu belirterek; “Öncelikle şunun bilinmesini istiyoruz, bizler sadece seçimden seçime köyleri ziyaret etmiyoruz. Zaman buldukça köylerimize giderek burada başta muhtar arkadaşlarımız olmak üzere köylü vatandaşlarımızla bir araya gelerek onların sıkıntılarını dinliyoruz ve Milliyetçi Hareket Partisi olarak bu sıkıntıları nasıl aşabiliriz onun hesaplarını yapıyoruz. YILMAZ “Köylerdeki sorunları bire bir vatandaşlarla karşılıklı olarak görüşüyoruz. Elimizden geldiği müddetçe sorunların çözümü için çalışmalar yapacağız” gittiğimiz her yerde sık sık notlarımızı alıyoruz. MHP olarak seçim beyannamemizde bu sorunlara çözümlerimiz açıkça belirtilmiştir. Tarıma elverişli bir il olan Afyonkarahisar tarımı Türkiye genelinde birinci öncelik olacak. Hayvancılıkta bütçe desteği yüzde 50 arttırılacak ve 2 milyar liraya yükseltilecektir. Tarımsal destekler iki kata artırılarak 12,5 milyar liraya çıkarılacak. Küçük çiftçilerin aldıkları mazot gübre, ilaç, tohum ve fideden ÖTV ve KDV alınmayacak. Orta ve büyük üretim yapan çiftçiler için de tarımsal girdiler üzerindeki ÖTV ve KDV kademeli olarak yüzde 50 oranında düşürülerek tarımsal destek sağlanacaktır. Temizlenen mayınlı araziler, yoksul çiftçilere dağıtılacak. Tarım ve hayvancılıkta ucuz elektrik temin edilecek,’sözleşmeli üretim modeli’ ile çiftçilerin ürünleri gerçek değerinden pazarlanacaktır.” dedi.
Yılmaz, Bayatlılarla bir araya geldi
Bayat İlçesi’ni deziyaret eden Kemalettin Yılmaz, ilçede bulunan parti binası ziyaretinin ardından, şehir merkezinde esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Bir süre vatandaşlarla ayak üstü sohbet eden Yılmaz ve beraberindekiler, Pazar esnafını da ziyaret ettikten daha sonra ilçeye bağlı kasabaları ziyaret etmek üzere ilçeden ayrıldılar.
Bayat halkının kendilerine gösterdiği ilgiden çok memnun kaldıklarını belirten Yılmaz: “Bayat halkının bize göstermiş olduğu teveccüh bizi çok memnun etti. Esnafı ziyaret ettik ve hasret giderdik. Maalesef Türkiye’de tarım sektörü de hayvancılıkta, bitkisel üretimin yeri yer değişmiş vaziyettedir. Türkiye’de yüzde 30 hayvancılık, yüzde 70bitkisel üretim. Ama tarım iyi gelişen ülkelerde yüzde 70 hayvancılık, yüzde 30 bitkisel üretim söz konusudur” şeklinde konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme