Yılmaz, Konarı köyü şenliklerine katıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekilli Kemalettin Yılmaz, İscehisar ilçesine bağlı Konarı Köyünde bu yıl ilk kez düzenlenen Konarı Köyü “Eynedikliler Şenliklerine' katıldı Konarı Köyü Harman yerindeki şenliğe, Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde yaşayan Konarılı birçok vatandaş katıldı. Bu yıl ilki düzenlenen şenliğe MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, İscehisar Kaymakamı Murat Kütük, İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik’de [&hellip]

Yılmaz, Konarı köyü şenliklerine katıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekilli Kemalettin Yılmaz, İscehisar ilçesine bağlı Konarı Köyünde bu yıl ilk kez düzenlenen Konarı Köyü “Eynedikliler Şenliklerine” katıldı

Konarı Köyü Harman yerindeki şenliğe, Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde yaşayan Konarılı birçok vatandaş katıldı. Bu yıl ilki düzenlenen şenliğe MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, İscehisar Kaymakamı Murat Kütük, İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik’de katıldı.
Büyük bir kalabalık ve coşkuyla gerçekleştirilen şenlikte Konarılılar birbirleriyle hasret giderdi. Şenliğe katılanlara, köylülerin bir araya gelerek hazırladıkları yöresel tatlar ikram edildi.
Şenliğe katılan MHP Milletvekili Yılmaz, birincisi düzenlenen Konarı Köyü “Eynedikliler” Şenliğinin insanların bir araya gelmesi, kardeşliklerin, akrabalıkların, dostlukların pekişmesi için oldukça önemli olduğunu söyledi. Organizasyonu düzenleyen ve emek veren herkese teşekkür eden Yılmaz, “Bizleri de davet ettiniz, sizlerin yanında olmak için şenliğinize katıldık. Allah hepinizden razı olsun. Bizleri ağırlamak için yemekler hazırlayan teyzelerimizin, annelerimizin ellerinden öpüyorum. Bundan sonra geleneksel olarak her yıl yapılacak şenliğinizin Konarı Köyümüze ve hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyor hepinizi saygıyla selamlıyorum” diye konuştu.
Halk oyunları ekiplerinin gösterileri, cirit oyunları, mahalli sanatçıların renk kattığı, şiirlerin okunduğu, türkülerin söylendiği etkinlik bayram havasında geçti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme