Yılmaz ilçeleri geziyor – Kocatepe Gazetesi

MHP Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Başmakçı ve Kızılören ilçelerinde bir dizi temas ve ziyaretlerde bulundu Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Kemalettin Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerine devam ediyor.Başmakçı ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulunan MHP Milletvekili Kemalettin Yılmaz’a Bayındırlık ve İskân eski Bakanı Abdulkadir Akcan, MHP MYK Üyesi Mehmet Parsak, MHP Başmakçı Belediye Başkan Adayı Ayhan [&hellip]

Yılmaz ilçeleri geziyor

MHP Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Başmakçı ve Kızılören ilçelerinde bir dizi temas ve ziyaretlerde bulundu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Kemalettin Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerine devam ediyor.
Başmakçı ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulunan MHP Milletvekili Kemalettin Yılmaz’a; Bayındırlık ve İskân eski Bakanı Abdulkadir Akcan, MHP MYK Üyesi Mehmet Parsak, MHP Başmakçı Belediye Başkan Adayı Ayhan Gönüllü, Başmakçı ilçe Başkanı Abdurrahman Derment ve teşkilat mensupları eşlik ettiler. Başmakçı halkının da olayları yakından takip ettiklerini, duyarsız kalmadıklarını söyleyen Yılmaz; “Başmakçı halkı da kararını vermiş durumda. MHP Başmakçı adayımız Ayhan Gönüllü, birlikte Başmakçı’ya üretken belediyecilik gelecek Başmakçı’nın makus tarihi değişecek. Başmakçı’da yaşayan insanlarımız yazın tozdan kışın çamurdan Ayhan Gönüllü ile kurtulacak.” dedi. Millet-vekili Yılmaz Başmakçı temaslarının ardından Kızılören MHP Belediye Başkan Adayı Ali Erol’a destek istemek üzere Kızılören ilçesine geçti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme