Yılmaz, ilçe ziyaretlerine devam ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Yılmaz Çobanlar ve Çay İlçesi’ni ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi İlk olarak Çobanlar İlçesi’ni ziyaret eden Yılmaz’a MHP Çobanlar İlçe teşkilatı, belde teşkilatı ve birçok partili eşlik etti. Yılmaz Çobanlar İlçesi çarşı esnafıyla tek tek görüşerek esnafın sorunlarını dinledi.Yaptığı ziyaretlerde Afyonkarahisar’ın ilçelerinin önemli sorunları [&hellip]

Yılmaz, ilçe ziyaretlerine devam ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Yılmaz Çobanlar ve Çay İlçesi’ni ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi

İlk olarak Çobanlar İlçesi’ni ziyaret eden Yılmaz’a MHP Çobanlar İlçe teşkilatı, belde teşkilatı ve birçok partili eşlik etti. Yılmaz Çobanlar İlçesi çarşı esnafıyla tek tek görüşerek esnafın sorunlarını dinledi.
Yaptığı ziyaretlerde Afyonkarahisar’ın ilçelerinin önemli sorunları olduğunu tespit ettiğini kaydeden Yılmaz, “Gördüğümüz kadarıyla ilçelerin çok önemli sorunları var, öncelikle şunun bilinmesini istiyoruz ki, bizler sadece seçimden seçime ilçe ve köyleri ziyaret etmiyoruz. Seçimden sonrada vatandaşlarımızın sıkıntılarına çözüm aramaya ve yanlarında olduğumuzu göstermeye devem ediyoruz” dedi.
Milletvekili Yılmaz, vatandaşlarla yaptığı konuşmasında Afyonkarahisarın tarım memleketi olmasına karşın çiftçinin perişan olduğuna dikkat çekti. Yılmaz şöyle konuştu: “Üretmeden tüketmeye alıştırıldık. AKP hükümeti tüketimi teşvik ederken üretim yapılmasını engelliyor. Kurban hayvanlarını bile ithal alıyoruz. Başka ülkeler malını satsın diye Türk Çiftçisinin üretim yapması engelleniyor” diye konuştu.
Ortaya konulan baskılardan ve dayatmalardan dolayı Türkiye’nin zor günler geçirdiğini belirten Yılmaz, “Bugün Türkiye üzerinde birçok oyunlar oynanıyor. Özellikle Büyük Orta Doğu Projesi adım adım gerçekleştirilirken bunun duyulmaması için sürekli gündem değiştiriliyor. Ama ne ilginçtir ki bir vatandaş veya çiftçi çıkıp derdini söylediğinde ‘Ananı da al git’, ‘Gözünü toprak doyursun’ derken yandaşlarına ve yoldaşlarına gelince ses çıkarmıyorlar” şeklinde konuştu.
Yılmaz Çobanlar İlçesi ziyaretinin ardından Çay İlçesi’ne geçti. Burada da esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Yılmaz, “Halkımızın içinde, halkımızla birlikteyiz. Her fırsatta Afyonkarahisarımızı ve ilçelerimizi ziyaret ediyor, vatandaşlarımızın taleplerini dinliyor çözüm üretiyoruz. Yaptığımız ziyarette vatandaşlarımız bizi karşısında görünce ‘seçim mi var yoksa?’ ifadesini kullanıyor. Biz de ‘hayır seçim yok, sizleri ziyarete geldik’ diyoruz. Şaşkınlıklarını ve memnuniyetlerini dile getiriyorlar. Milletvekili seçildikten sonra Ankara’da oturduğumuz yerden sorun dinlemiyoruz. Halkımızın içinde yer alarak, sorunlarını dinliyor, çare arıyoruz.” (Kocatepe)

Bakmadan Geçme