Yılmaz: 'Henüz son söz söylenmedi'

MHP Milletvekili Kemalettin Yılmaz, tamamlanan seçimlerin ardından ilçelere yönelik teşekkür ziyaretlerine devam ediyor Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Kemalettin Yılmaz, 12 Haziran seçimlerinde yoğun bir tempoda çalışan MHP İscehisar ilçe teşkilatlarına nezaket ziyaretinde bulunarak teşkilat üyeleriyle bir araya geldi. Yılmaz, gösterilen çaba ve çalışmalara teşekkür etti. 12 Haziran seçimlerinde verdikleri destekten dolayı teşekkür eden Yılmaz, [&hellip]

Yılmaz: “Henüz son söz söylenmedi”

MHP Milletvekili Kemalettin Yılmaz, tamamlanan seçimlerin ardından ilçelere yönelik teşekkür ziyaretlerine devam ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Kemalettin Yılmaz, 12 Haziran seçimlerinde yoğun bir tempoda çalışan MHP İscehisar ilçe teşkilatlarına nezaket ziyaretinde bulunarak teşkilat üyeleriyle bir araya geldi. Yılmaz, gösterilen çaba ve çalışmalara teşekkür etti. 12 Haziran seçimlerinde verdikleri destekten dolayı teşekkür eden Yılmaz, İscehisar ilçesi sorunları hakkında bilgi aldı. MHP Milletvekili Yılmaz, yaptığı konuşmasında, 13 askerin şehit olduğu Diyarbakır’daki terör saldırısını ve DTK’nin ‘demokratik özerklik’ ilanını değerlendirirken hükümete de yüklendi.
Soğukkanlılığa davet etti
MHP Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin , askerleririne sahip çıkma iradesi gösteremediğini savundu. Yılmaz; “Terörle mücadele etmek yerine müzakere arayışları sonucunda böyle bir hazin tablo ortaya çıkmıştır. Şehit ailelerinin ocağına düşen ateş aslında her yere düştü. Kelimelerle ifade edilemeyecek kadar hazin bir tabloyla karşı karşıya kalınmıştır. Hükümetin sözde terörü önleme adına girdiği ilişki ağları, tek taraflı boyun eğmeler ve bunlara eşlik eden arabuluculuk yöntemleri, koordinatör arayışları, eş zamanlı istihbarat hezeyanları gibi taktik hamleleri artık birer birer iflas etmiştir. Bu vesileyle, Milliyetçi Hareket Partisi aziz milletimizi sabırlı, metanetli ve soğukkanlı olmaya davet etmekte, nerede duracağı belirsiz olan sinsi provokasyonlara karşı dikkatli olmaya çağırmaktadır.” dedi.
Tarih
hükmünü söylemedi
Türk milletinden başka bir milletin varlığının söz konusu olmadığını kay-deden MHP Milletvekili Kemalettin Yılmaz, hiçbir insanını etnik kimliğine, diline göre ayırmadan bir tek Türk milletinin statüsü bulunduğunu ve Türk Milletinin birliğini kimsenin bozamayacağını kaydetti. Milletvekili Yılmaz; “Büyük Kürdistan´ın sınırlarını çoktan çizdiler. İran´ın Basra Körfezi´nden, batıda bizim İskenderun Körfezi´ne ulaşıyor. İran ve Suriye´nin bazı kentleri ile kuzeyde Türkiye´nin birçok ilini içine almaktadır. Türkiye’nin içinden geçmekte olduğu bu karanlık dönemde herkes aklını başına almalıdır. Türk milleti çaresiz değildir, Türkiye sahipsiz değildir. Türkiye’nin bölünmesi ve parçalanmasının tarihi süreçte kaçınılmaz bir sonuç olduğunu düşünenler varsa, onlara söyleyeceğimiz tek söz şudur. Tarih henüz nihai hükmünü vermemiştir. Büyük Türk Milleti ve bu vatanı ve milleti karşılıksız seven Milliyetçi Hareket henüz son sözünü söylememiştir.” diye konuştu.

“İhsaniye’deki en büyük sorun göç”

MHP Milletvekili Kemalettin Yılmaz, İhsaniye ilçesini ziyaret etti. İlk olarak ilçe teşkilatını ziyaret eden MHP Milletvekili Kemalettin Yılmaz ve beraberindeki heyet burada MHP ilçe teşkilatı ve partililerle kısa bir süre sohbet etti

MHP İhsaniye İlçe Başkanlığı ziyaretinin ardından İhsaniye Belediye Başkanılğı ziyaret eden Milletvekili Kemalettin Yılmaz ve beraberindekiler pazar ve çarşı esnafı ziyaretlerini tamamladılar. İhsaniye Belediye Başkanı Halit Aşkar’ı ziyareti sırasında konuşan Milletvekili Kemalettin Yılmaz; üniversi-teye bağlı bir yüksekokul çalışmalarında üzerine düşen görevi yapmaya hazırı olduğunu bildirdi. Yılmaz, ayrıca teknik ve tarım uygulamalarında, hayvancılıkta ve üniversiteye bağlı yüksek okulda muhtelif bölümlerin açılmasında da katkı sağlamak istediğini belirtti.
MHP Milletvekili Kemalettin Yılmaz İhsaniye’de en büyük sorunun göç olduğunu ve bu soruna çözüm üreterek göçün durdurulmasını ve daha önceki yıllarda gerçekleşen göçlerin geri kazanılması hakkında projeler üreterek ve birlik ve beraberlik içerisinde çalışmak istedğini kaydetti. Diyarbakır’daki terör saldırısını da değerlendiren Yılmaz, şöyle konuştu: “http://m.kocatepegazetesi.com/”13 ocağa daha ateş düştü. Bu, uzun yıllardır yaptığımız haklı ikazlarımızın dikkate alınmamasının bir sonucudur. Biz, terörle mücadelenin gerekliliğini ve bunun bir Kürt sorunu değil, terör sorunu olduğunu dile getiriyorduk. Bu meseleye ‘Kürt sorunu’ diyen AK Parti iktidarı, en sonunda Başbakan’ın ağzından bunun bir kısım Kürtlerin sorunu olduğunu söyleyerek paradigmasında değişikliğe gitmiştir. Bize göre, bu Kürt sorunu değil, ayrılıkçı terör sorunudur. Bunun mücadele yolu ve yöntemi de bellidir. Terör saldırısının demokratik özerklik ilanı ile aynı günde olması da manidardır. Siz, terörle mücadeleyi bırakır, başta İmralı canisi olmak üzere müzakere süreci başlatırsanız onlar da bu durumdan cesaret alarak, ‘ne kadar fazla terör o kadar fazla taviz’ anlayışı ile terör estirmeye devam ederler. Umut ediyoruz ki hükümet aklını başına alır ve bundan sonra terörle etkin mücadele başlatır.” dedi. İhsaniye Belediye Başkanı Halit Aşkar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Haziran genel seçimlerinden başarılı bir sonuç alarak milletvekili olan Kemalettin Yılmaz’ı kutlayarak İhsaniye’ye hizmet için birlikte bir şeyler yapma çabası içinde olacaklarını kaydetti. Aşkar, İhsaniye Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

“Tarım ve hayvancılık dibe vurdu”

MHP Milletvekili Kemalettin Yılmaz, seçimlerin ardından ilçelere yönelik teşekkür ziyaretlerine devam ediyor. Yılmaz bu kapsamda Bayat ilçesini de ziyaret etti

Tarım hayvancılık dibe vurdu
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Kemalettin Yılmaz, ilçe ve beldelere, seçimde verdikleri destekten dolayı teşekkür ziyaretinde bulunuyor.
Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Bayat ilçesinin sıkıntılarını dinleyerek çözüm aradı. Milletvekili Yılmaz; “Bizler ilçemize daha iyi hizmet verebilmek için, hiçbir siyasi ayrım gözetmeksizin birlikte çalışacağız. Bu yüzden Bayat’a hizmet konusunda gerek Belediye Başkanı, gerek Belediye çalışmalarına katkı sağlamak amacıyla kendisiyle sürekli iletişim halinde olacağız. Bayatın sorunlarını gündeme getirmek, projelerine destek vermek için gece gündüz birlikte hizmet edeceğiz .” dedi. Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Türkiye de son dokuz yıl içinde tarım ve hayvancılığın dibe vurduğunu, esnaf kesiminin kepenk kapattığını, yoksulluğun ve işsizliğin arttığını söyledi. Milletvekili Yılmaz konuşmasında; AK Parti iktidarında toplumun hemen hemen bütün kesimlerinin borçlandırıldığını belirtti.
İşsizlik ve asayişsizlik
temel sorun
Çiftçilerin bugün ne kadar az ekerse, o kadar az zarar eder hale geldiğini iddia eden Yılmaz şunları kaydetti: Sanayicimiz üretim yapamaz, işçi, memur ve dar gelirli geçinemez hale gelmiştir. Yolsuzluk ve yoksulluk artmıştır. Askerden gelen gençlerimiz de, üniversite bitiren gençlerimiz de maalesef aynı kaderi paylaşarak işsiz kalmıştır. Türkiye’nin önemli sorunu işsizlik, yoksulluk ve yol-suzluktur.” Türkiye’nin en önemli sorunlarından birinin de asayişsizlik olduğunu kaydeden Yılmaz, gençlerin belli bir dönemde işsiz kalmasının kendileri ve aileleri ile sorunlar yaşamasına neden olduğunu belirtti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme