• Haberler
  • Genel
  • Yılmaz Cumhuriyet Bayramını kutladı – Kocatepe Gazetesi

Yılmaz Cumhuriyet Bayramını kutladı – Kocatepe Gazetesi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Cumhuriyetin kuruluşunun Türk tarihinin dönüm noktası olduğunu belirterek bu çok anlamlı tarihin yıl dönümünde, Türk Milleti’nin Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Türkiye’nin kritik ve endişe verici bir döneminde Cumhuriyetimizin kuruluşunun 88. yıldönümüne ulaşıldığını belirtti. Türk Milleti’nin, kutlu varlığını sömürge yapmak isteyen işgalcilere karşı verdiği mücadeleyle [&hellip]

Yılmaz Cumhuriyet Bayramını kutladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Cumhuriyetin kuruluşunun Türk tarihinin dönüm noktası olduğunu belirterek bu çok anlamlı tarihin yıl dönümünde, Türk Milleti’nin Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Türkiye’nin kritik ve endişe verici bir döneminde Cumhuriyetimizin kuruluşunun 88. yıldönümüne ulaşıldığını belirtti. Türk Milleti’nin, kutlu varlığını sömürge yapmak isteyen işgalcilere karşı verdiği mücadeleyle bağımsızlığını ilan ettiğini kaydeden MHP Milletvekili Yılmaz, milletin kendi geleceği hakkında tek söz ve yetkinin kendisinde olacağına dair kararlılığını dünyaya gösterdiğini hatırlattı.
Cumhuriyetimiz, ilan edildiğinden bugüne kadar, hiç bu kadar engebeli ve tuzaklarla dolu bir dönemden geçmediğini savunan MHP Milletvekili Kemalettin Yılmaz: “Dün Cumhuriyet’in ilanına giden aşamalarda, milli mücadelenin karşısında durarak ik-tidara sahip olanların gaflet, delalet ve hatta hıyanetinin aynısına bugünde şahit olunmaktadır. Türk milleti üzerinde oyunlar oynamak isteyenlerin hain tuzaklarını başlarına geçirecek birlik iradesindedir. Birlik ve beraberliğimizin en büyük tecellisi Cumhuriyet Bayramı’nın heyecanını duyduğumuz bugünlerde PKK terörünün yüreklerimize düşürdüğü yangınlar dolayısıyla topyekûn sancılı bir dönem geçirmekteyiz. İktidarın açılımlarının terörü tetiklemesiyle İhanet odaklarının hareket alanı giderek genişlemektedir. Demokratikleşme ve özgürlük paravanı arkasına gizlenen bu tehlikeli sürecin hedefinde ne yazık ki, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu kimliği ve kuruluş ilkelerinin olduğu artık gün gibi ortadadır. Ülkemiz her ne kadar 88 yıllık süreçte güçlü, büyük ve modern bir devlet olma yolunda büyük adımlar atsa da, bazı kesimler ilerlememizi sekteye uğratmak için var gücüyle çalışmaktadır. Son dönemde ne yazık ki, ana dilde eğitim talepleriyle de Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nde iki dilli bir yapı oluşturmanın önü açılmak istenmekte ve ayrıştırma projesi derinleştirilmektedir”dedi.
MHP Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Cumhuriyetin kuruluşunun Türk tarihinin dönüm noktası olduğunu belirterek bu çok anlamlı tarihin yıl dönümünde, Türk Milleti’nin Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. Yılmaz, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bütün kurucu kahramanları ve şehitlerimizi şükran ve minnetle anarak, hepsine Yüce Allah’tan rahmet diledi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme