• Haberler
  • Genel
  • Yılmadan yıkılmadan mücadeleye devam – Kocatepe Gazetesi

Yılmadan yıkılmadan mücadeleye devam – Kocatepe Gazetesi

30 Mart yerel seçimlerinde zor şartlarda gayretle çalıştıklarını söyleyen MHP İl Başkanı Aziz Aslan, partisine oy veren vermeyen tüm Afyonlulara teşekkür etti. Aslan, yılmadan yıkılmadan mücadele edecekleri mesajını verdi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Aziz Aslan, yerel seçimler için Afyonkarahisar sınırlarında aday tespitlerinden başlamak üzere uygun zamanda seçim çalışmalarına erken başladıklarını dile getirdi.“HEDEFE YAKLAŞTIK [&hellip]

Yılmadan yıkılmadan mücadeleye devam

30 Mart yerel seçimlerinde zor şartlarda gayretle çalıştıklarını söyleyen MHP İl Başkanı Aziz Aslan, partisine oy veren vermeyen tüm Afyonlulara teşekkür etti. Aslan, yılmadan yıkılmadan mücadele edecekleri mesajını verdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Aziz Aslan, yerel seçimler için Afyonkarahisar sınırlarında aday tespitlerinden başlamak üzere uygun zamanda seçim çalışmalarına erken başladıklarını dile getirdi.
“HEDEFE YAKLAŞTIK
SONUÇ ALAMADIK”
MHP İl Başkanı Aziz Aslan, partisinden gösterilen adayların yaş ortalaması, eğitim durumları ve saygınlıklarına dikkat ederek güzel bir aday portföyü ortaya koyduklarını söyledi. Seçim kampanyası döneminde çok güzel çalışmalara imza attıklarını belirten Aslan; “Gerçekten seçim kampanya döneminde şunu da yapsaydık iyi olurdu diyebileceğimiz bir çalışma kalmadı. Oransal olarak istediğimiz sonucu almamıza rağmen sayısal olarak istediğimizi alamadık. Hedeflediğimiz sayıya ulaşamadığımızı görüyoruz. Her ne kadar 6 ilçe, 8 belde almış görünüyorsak da, bir kaç tane devam eden itirazlar var. Üç ya da 6 oyla kaybetmiş gözüktüğümüz yerler var. Üzüntümüz il merkezinde şimdiye kadar hiç olmadığı şekilde hedefe yaklaşıp maalesef sandıktan sonuç alarak çıkamamış olmamızdır.” dedi.
“ZOR ŞARTLARDA
İYİ YARIŞTIK”
MHP Afyonkarahisar teşkilatları olarak yıllardır seçimlere katıldıklarını belirten İl Başkanı Aziz Aslan, vatandaşın kendilerine olan ilgisini şimdiye kadar olmadığından daha yüksek düzeyde gördüklerinin altını çizdi. Aslan şöyle konuştu: “Son gün oylar kullanılırken bile okulları ziyarete gittiğimiz zaman, seçim yasakları olmasına rağmen koridorlarda bekleyen vatandaşlarımızın oba oba açık şekilde bize desteklediklerini ifade etmeleri ile karşılaştık. Bahane uydurmak bizim işimiz değil. Afyon merkezdeki 50 binden fazla seçmenimiz bizi tercih etmiştir. Bu çok önemli bir rakamdır. Biz hepsine çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da yılmadan, yıkılmadan onlarla birlikte eksiklerimizi görerek çalışmalarımıza devam edeceğiz. Tüm Afyonlu hemşehrilerimize oy verenden de vermeyenden de Allah razı olsun diyoruz. Elbette şartlar çok ağırdı. Biz her türlü zorluğa rağmen çok iyi bir yarış götürdük. Zor şartlarda iyi yarıştık mücadele sürecek.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme