• Haberler
  • Genel
  • 'Yılmadan, korkmadan çalışacağız' – Kocatepe Gazetesi

'Yılmadan, korkmadan çalışacağız' – Kocatepe Gazetesi

Atatürkçü Düşünce Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Yaşar Düzgün, Atatürkçülük'ü bir adım daha ileri götürmek için çalışacaklarını söyledi Atatürkçü Düşünce Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Yaşar Düzgün, sivil toplum örgütleriyle işbirliği içinde çalışmalar yürüteceklerini söyledi. Düzgün, 'Hükümetin yoğun baskısı var, sivil toplum örgütleri üzerinde. Bu baskılardan yılmayıp bugüne kadar görevini yapan arkadaşlara biz teşekkür ediyoruz. Biz de [&hellip]

“Yılmadan, korkmadan çalışacağız”

Atatürkçü Düşünce Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Yaşar Düzgün, Atatürkçülük’ü bir adım daha ileri götürmek için çalışacaklarını söyledi

Atatürkçü Düşünce Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Yaşar Düzgün, sivil toplum örgütleriyle işbirliği içinde çalışmalar yürüteceklerini söyledi. Düzgün, “Hükümetin yoğun baskısı var, sivil toplum örgütleri üzerinde. Bu baskılardan yılmayıp bugüne kadar görevini yapan arkadaşlara biz teşekkür ediyoruz. Biz de korkmadan Cumhuriyet’in kazanıldığı bu topraklarda Atatürkçülüğü bir adım daha ileri götürmek için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz. Sivil toplum örgütleri ile işbirliği içinde çalışmalar yapacağız” dedi.
200 GENÇ AFYON’A
GELECEK
ADD olarak Gezi Parkı eylemlerine destek verdiklerini belirten Düzgün, “Gezi Parkı eylemleri Türkiye’de bir dönüm noktası oldu. Gezi Parkı eylemlerine katıldık. 1974 Kıbrıs Barış Harekatı eylemlerinden sonra Afyonkarahisar’da geniş katılımlı bir eylem yapıldı. Gençlik, yepyeni bir dönüm noktası başlattı” diye konuştu.
Düzgün, 23-26 Ağustos arasında farklı illerden gelecek 200 gencin Kocatepe eteklerinde kamp kuracağını sözlerine ekledi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme