Yılın muhtarı Dindoruk – Kocatepe Gazetesi

Çavuşbaş Mahallesi Muhtarı Ali Dindoruk, Afyonkarahisar Emekli Öğretmenler ve Eğitim Gönüllüleri Derneği tarafından 2011 yılının Muhtarı seçildi Muhtar Dindoruk'un plaketi, Emekli Öğretmenler ve Eğitim Gönüllüleri Derneğinde düzenlenen törenle Vali Yardımcısı Ali Şanlıer tarafından verildi. Törene Vali Yardımcısı Ali Şanlıer'in yanı sıra, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Osman Çizmeci, SYD Vkafı Müdürü Süleyman Arı, Emekli Öğretmenler [&hellip]

Yılın muhtarı Dindoruk

Çavuşbaş Mahallesi Muhtarı Ali Dindoruk, Afyonkarahisar Emekli Öğretmenler ve Eğitim Gönüllüleri Derneği tarafından 2011 yılının Muhtarı seçildi

Muhtar Dindoruk’un plaketi, Emekli Öğretmenler ve Eğitim Gönüllüleri Derneğinde düzenlenen törenle Vali Yardımcısı Ali Şanlıer tarafından verildi.
Törene Vali Yardımcısı Ali Şanlıer’in yanı sıra, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Osman Çizmeci, SYD Vkafı Müdürü Süleyman Arı, Emekli Öğretmenler ve Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Şaban Korkmaz ile Dernek Yönetim Kurulu üyeleri katıldılar.
Törende bir konuşma yapan Emekli Öğretmenler ve Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Şaban Korkmaz, Çavuşbaş Mahallesi Muhtarı Ali Dindoruk’un 2011 yılında mahallesinde bulunan Öğrencilere ve mahalle halkına yapmış olduğu yardımlardan dolayı kendisini 2011 yılının muhtarı seçtiklerini söyledi. Başkan Korkmaz, yılın muhtarı seçimlerini bu amaçla sürdürdüklerini 2010 ve 2011 yılının muhtarlarına plaketlerini verdiklerini belirtirken, Çavuşbaş Mahallesi Muhtarı Ali Dindoruk’a eğitime verdiği önem ve destekten dolayı teşekkür etti.
Plaketini Vali Yardımcısı Ali Şanlıer’in elinden alan Muhtar Dindoruk ise, dernek yetki-lilerine teşekkür ederek, bundan sonra da eğitime desteğinin süreceğini söyledi.
Törende konuşan Vali Yardımcısı Ali Şanlıer ise örnek davranışından dolayı Muhtar Ali Dindoruk’u kutlayarak, bu davranışının örnek teşkil etmesi temennisinde bulundu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme