• Haberler
  • Genel
  • Yıldızların şampiyonu Şemsettin – Kocatepe Gazetesi

Yıldızların şampiyonu Şemsettin – Kocatepe Gazetesi

2014-2015 Sezonu Okul Sporları Yıldız Erkekler Futbol kategorisinde şampiyon Şemsettin Karahisari Ortaokulu oldu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği Okul Sporları Yıldız Erkekler Futbol müsabakalarının final maçında Şemsettin Karahisari Ortaokulu ile Dinar Fatih Ortaokulu karşılaştı. Şemsettin Karahisari Ortaokulu final müsabakasında Dinar Fatih Ortaokulunu ilk yarıda attığı golle 1-0 mağlup [&hellip]

Yıldızların şampiyonu Şemsettin

2014-2015 Sezonu Okul Sporları Yıldız Erkekler Futbol kategorisinde şampiyon Şemsettin Karahisari Ortaokulu oldu

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği Okul Sporları Yıldız Erkekler Futbol müsabakalarının final maçında Şemsettin Karahisari Ortaokulu ile Dinar Fatih Ortaokulu karşılaştı. Şemsettin Karahisari Ortaokulu final müsabakasında Dinar Fatih Ortaokulunu ilk yarıda attığı golle 1-0 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı. Finalde kazanan Şemsettin Karahisari Ortaokulu birinci, finali kaybeden Dinar Fatih Ortaokulu ikinci oldu.
Üçüncülük maçını Sinanpaşa Ahmet Mesut Yılmaz Ortaokulu ile Neriman İbrahim Küçükkurt Ortaokulu mücadele etti. Bu karşılaşmanın galibi olan Sinanpaşa Ahmet Mesut Yılmaz Ortaokulu üçüncü olurken Neriman İbrahim Küçükkurt Ortaokulu dördüncü olmaya hak kazandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme