• Haberler
  • Spor
  • Yıldızların şampiyonu Osmanbey oldu – Kocatepe Gazetesi

Yıldızların şampiyonu Osmanbey oldu – Kocatepe Gazetesi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları'nın düzenlediği Yıldız Erkekler Hentbol il birinciliği müsabakaları tamamlandı. Müsabakalar rakiplerini geride bırakan Özel Osmanbey Koleji şampiyon oldu. İkinci Mehmet Yağcıoğlu Ortaokulu, üçüncü Şemsettin Karahisari Ortaokulu olurken dördüncü ise Sultandağı Kırca Ortaokulu oldu.Salonda mücadele eden arkadaşlarını destekleyen Osmanbey Koleji öğrencileri, slogan ve marşlarla arkadaşlarına tribünden destek verdi. Arkadaşlarının [&hellip]

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları’nın düzenlediği Yıldız Erkekler Hentbol il birinciliği müsabakaları tamamlandı. Müsabakalar rakiplerini geride bırakan Özel Osmanbey Koleji şampiyon oldu. İkinci Mehmet Yağcıoğlu Ortaokulu, üçüncü Şemsettin Karahisari Ortaokulu olurken dördüncü ise Sultandağı Kırca Ortaokulu oldu.
Salonda mücadele eden arkadaşlarını destekleyen Osmanbey Koleji öğrencileri, slogan ve marşlarla arkadaşlarına tribünden destek verdi. Arkadaşlarının sahada verdiği mücadele de sesinin çıktığı kadar destek veren taraftarlara, sahadaki öğrencilerin velileri ve öğretmenleri de tribündeydi. Özel Osmanbey Koleji Müdürü Ertan Parmak’ın da izlediği final müsabakasında sonra şampiyonluğa uzanan Osmanbey Koleji öğrencileri kupayı kaldırdı.
Dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü İsmail Barın ile Özel Osmanbey Koleji Müdürü Ertan Parmak birlikte takdim etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme