• Haberler
  • Spor
  • Yıldızlar'ın müsabakaları başladı – Kocatepe Gazetesi

Yıldızlar'ın müsabakaları başladı – Kocatepe Gazetesi

Müsabakalara Ankara, Antalya, Bilecik, Bolu, Burdur, Eskişehir, Isparta, İzmir, Mersin, Aydın, Denizli, Manisa, Bursa, Konya ve Tekirdağ illerinden 12 kız ve 12 erkek takım olmak üzere toplam 288 sporcu katılıyor.Müsabakalar öncesi düzenlenen açılış seremonisi saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Seremoniye İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. [&hellip]

Müsabakalara Ankara, Antalya, Bilecik, Bolu, Burdur, Eskişehir, Isparta, İzmir, Mersin, Aydın, Denizli, Manisa, Bursa, Konya ve Tekirdağ illerinden 12 kız ve 12 erkek takım olmak üzere toplam 288 sporcu katılıyor.
Müsabakalar öncesi düzenlenen açılış seremonisi saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Seremoniye İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Yunus Tortop, BESYO Genel Sekreteri Süleyman Oğuz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü İsmail Barın ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Mustafa Akçil katıldı.
Açılış konuşmasını gerçekleştiren Tortop, “Cumhuriyetimizin kazanılmasında çok önemli olan topraklarımıza hoş geldiniz. Katılımcı takımların hepsine başarılar diliyorum. Müsabakaların centilmenlik içinde geçmesini diliyorum” dedi.
Sakatlıktan uzak müsabakalar dileyen İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, “Tüm takımlara başarılar dilerim. Sakatlıktan uzak müsabakalar diliyorum” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme