• Haberler
  • Spor
  • Yıldızların hentbol heyecanı başladı – Kocatepe Gazetesi

Yıldızların hentbol heyecanı başladı – Kocatepe Gazetesi

Okul Sporları 2015-2016 sezonu faaliyet programında yer alan Hentbol Yıldızlar Yarı Final Grup Müsabakaları dün yapılan törenle başladı. Müsabakalar öncesi açılış seremonisi yapılırken açılışa Vali Yardımcısı Kamil Kıcıroğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Yunus Tortop ve Şube Müdürü İsmail Kılıç katıldı.Saygı duruşu ve İstiklal marşının ardından açılış konuşması yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor [&hellip]

Okul Sporları 2015-2016 sezonu faaliyet programında yer alan Hentbol Yıldızlar Yarı Final Grup Müsabakaları dün yapılan törenle başladı. Müsabakalar öncesi açılış seremonisi yapılırken açılışa Vali Yardımcısı Kamil Kıcıroğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Yunus Tortop ve Şube Müdürü İsmail Kılıç katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal marşının ardından açılış konuşması yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Yunus Tortop, “Sporun başkenti olmaya aday Afyonkarahisarımıza hoş geldiniz. Yeni hizmete açılan Spor Kompleksimiz’deki tesislerimizle bu tür spor organizasyonlarına ev sahibi yapmaya başladık. Buradan güzel dostluklar kurarak, güzel duygu ve düşüncelerle ayrılmanızı diliyor. Müsabakalarda centilmence mücadele etmenizi ve hak edenin kazanmasını diliyoruz” dedi.
Tüm takımlara başarılar dileyen Vali Yardımcısı Kamil Kıcıroğlu konuşmasında, “Öncelikle sizleri Afyonkarahisar’da ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz. Yarı Final yarışmalarının centilmenlik içinde ve kazasız geçmesini diliyorum. Tüm takımlara başarılar dilerim” ifadesine yer verdi.
Konuşmaların ardından başlayan Hentbol Yarı Final Grup müsabakaları 14 Mart Pazartesi günü oynanacak son müsabakalarla tamamlanacak. Yarı Final yarışlarında dereceye giren takımlar, Türkiye Şampiyonası müsabakalarına katılmaya hak kazanacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme