• Haberler
  • Spor
  • Yıldızlar Afyon'da yarıştı – Kocatepe Gazetesi

Yıldızlar Afyon'da yarıştı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Spor Kompleksi'nde bulanan Atletizm Pisti'nde yapılan müsabakalar Yüksek Atlama, Üç Adım Atlama, Cirit Atma, Gülle Atma, Uzun Atlama, 100 metre, 200 metre, 300 metre, 800 metre, 4𴠼 metre ve 100 metre engelli kategorilerinde gerçekleşti.Müsabakaların başlangıcında yapılan seremoni de Atletizm Federasyonu Sprint Koordinatörü Aydın Çetin yaptığı konuşmada müsabakalara katılan takımlara başarılar diledi.Takımlara bilgilendirme yapan Gençlik [&hellip]

Afyonkarahisar Spor Kompleksi’nde bulanan Atletizm Pisti’nde yapılan müsabakalar Yüksek Atlama, Üç Adım Atlama, Cirit Atma, Gülle Atma, Uzun Atlama, 100 metre, 200 metre, 300 metre, 800 metre, 4×100 metre ve 100 metre engelli kategorilerinde gerçekleşti.
Müsabakaların başlangıcında yapılan seremoni de Atletizm Federasyonu Sprint Koordinatörü Aydın Çetin yaptığı konuşmada müsabakalara katılan takımlara başarılar diledi.
Takımlara bilgilendirme yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Yunus Tortop, Afyonkarahisar hizmete giren Spor Kompleksi’nde bulanan tesisleri anlattı. Afyonkarahisar’da yapılan organizasyonlar ve yapılabilecek organizasyonlar hakkında bilgi veren Tortop, Afyonkarahisar’ın spor turizmine sağladığı katkıları da anlattı.
10 kız, 12 erkek takımının katıldığı müsabakalar sonucunda Yıldız Erkeklerde Tekirdağ, İstanbul Avrupa ve İstanbul Anadolu, Yıldız Kızlarda İstanbul Avrupa, Bursa ve İzmir finale adını yazdırmayı başardı. >> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme