• Haberler
  • Genel
  • Yıldız Teknik Üniversitesine 12 Akademisyen Alınacak

Yıldız Teknik Üniversitesine 12 Akademisyen Alınacak

Yıldız Teknik Üniversitesinin bazı birimlerine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Yükseltme ve Atanma Yönetmeliği ve Yıldız Teknik Üniversitesi Akademik Yükseltme ve Atama Ölçütleri uyarınca daimi statüde Öğretim Üyesi alınacak.

İlgili kadro başvuru süreçleri https://aydek.yildiz.edu.tr/ web sitesi üzerinden yürütülecek. 


PERSONEL MEVCUT ŞİFRESİNİ KULLANABİLECEK
Yıldız Teknik Üniversitesi personeli olan başvuru sahipleri belirtilen web sitesine giriş için mevcut EBYS kullanıcı adı ve şifrelerini kullanabilecek. Yıldız Teknik Üniversitesi personeli olmayan ve ilan edilen ilgili kadrolara başvurmak isteyenler https://aydek.yildiz.edu.tr/Home/OnBasvuru adresinden şifre talep formu ile TC kimlik numarası, ad ve soyadı bilgilerini belirterek geçici kullanıcı adı ve şifre edinme başvurusunu çevrimiçi olarak gerçekleştirebilecek.  Başvurunun komisyon ve jüri değerlendirme aşamaları tamamlandıktan sonra AYDEK şartlarını sağladığını/sağlamadığını gösteren AYDEK Sonuç Belgesi ilgili Fakülte Sekreterliğinden alınabilecek.


İLAN 1 EKİM 2024 TARİHİNDE RESMİ GAZETE DE YAYIMLANDI
Kadro başvuru süresi ilanın Resmi Gazete de yayımlandığı 1 Ekim 2024 tarihinden itibaren 15 gündür. Adaylar başvurularını; “Yıldız Teknik Üniversitesi Aydek ve Kadro Değerlendirme Başvuru Formu ve Hak Sahipliği Beyanı” belgesinin imzalanmış ve paraflanmış bir nüshası ile ilgili Fakülte Sekreterliğine, başvuru süresi içinde şahsen/posta yoluyla iletecek. Belirtilen sistem üzerinden tamamlanmayan ve ilgili formu teslim edilmemiş olan başvurular değerlendirmeye alınmayacak. Posta ile yapılacak başvurularda, postadaki gecikmeler nedeniyle son başvuru tarihinden sonra kuruma ulaşan başvurular kabul edilmeyecek. Adaylar, ilan edilen kadrolardan yalnızca birine başvuru yapabilecek. Yabancı ülkelerden alınan diploma ve unvanların Yükseköğretim Kurulu veya Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması gerekiyor.  
 

Bakmadan Geçme