• Haberler
  • Genel
  • Yıldız, küçük ve genç atletler yarışacak

Yıldız, küçük ve genç atletler yarışacak

1-8 Nisan tarihlerinde Yıldız, Küçük ve Genç Erkekler ve Kızlar kategorisinde yapılacak Atletizm yarışmalarına 44 kız, 46 erkek takımı katılacak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları İl Temsilciliği'nin 2014 faaliyet programında yer alan okullar arası 'Küçük Erkeler ve Kızlar Puanlı Atletizm İl Birinciliği' müsabakaları düzenlenecek. Atatürk Stadyumu'nda 1-2 Nisan tarihlerinde saat 11.00'de yapılacak [&hellip]

Yıldız, küçük ve genç atletler yarışacak

1-8 Nisan tarihlerinde Yıldız, Küçük ve Genç Erkekler ve Kızlar kategorisinde yapılacak Atletizm yarışmalarına 44 kız, 46 erkek takımı katılacak

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları İl Temsilciliği’nin 2014 faaliyet programında yer alan okullar arası ‘Küçük Erkeler ve Kızlar Puanlı Atletizm İl Birinciliği’ müsabakaları düzenlenecek. Atatürk Stadyumu’nda 1-2 Nisan tarihlerinde saat 11.00’de yapılacak olan Küçük Kızlar ve Erkekler Atletizm yarışmalarına 15 Kız takımı, 15’de Erkek takımı olmak üzere toplamda 30 takım ve 150‘den fazla atletin katılması bekleniyor.
37 TAKIM YILDIZ ATLET YARIŞACAK
3-4 Nisan tarihlerinde Yıldız Kızlar ve Erkekler Puanlı Atletizm yarışmalarına 18 Kız ve 19 Erkek takımı katılacak. Yıldız Kızlar ve Erkekler Puanlı Atletizm İl Birinciliği müsabakaları toplamda 37 takım arasında yapılacak. 37 okuldan 18 Kız takımı ve 19 Erkek Atlet takımının katılacağı Atletizm müsabakalarında 200’e yakın atlet ter dökecek. 3-4 Nisan’da Atatürk Stadı’nda düzenlenecek olan Yıldız Kızlar ve Erkekler Puanlı Atletizm İl Birinciliği iki günde saat 11.00’de başlayacak.
GENÇ ATLETLER TER DÖKECEK
7-8 Nisan tarihlerinde Gençler Erkekler ve Kızlar kategorisinde 11 Kız takımı ve 12 Erkek takımı olmak üzere 23 takımın katılacağı Genç Kızlar ve Erkekler Puanlı Atletizm İl Birinciliği yapılacak. Liseler arasında yapılacak Genç Kızlar ve Erkekler Puanlı Atletizm İl Birinciliği yarışmalarına 12 Erkek ve 11 Kız takımı katılacak. Kazananın Afyonkarahisar’ı gruplarda temsil edeceği Genç Kızlar ve Erkekler Puanlı Atletizm İl Birinciliği’nde 150’ye yakın atletin katılması bekleniyor. Genç Kızlar ve Erkekler Puanlı Atletizm İl Birinciliği yarışmaları Atatürk Stadı’nda 7-8 Nisan tarihlerinde yapılacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme